Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék fiúkkal ismerkedni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék fiúkkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Már nagyon vágyok egy párkapcsolatra de az a baj hogy sehol nem tudok fiúkkal találkozni/ismerkedni... A sulimban szinte csak lányok vannak, és nem vagyok tipikusan szép, beszédes, és nincs is túl sok barátom akiken keresztül megismerhetnék új embereket. Mit tegyek??

2015. nov. 21. 00:04
 1/5 True Damage ***** válasza:
Hat ha ELMONDASOD alapjan nem vagy szep (persze nem biztos h igaz) eleve kisebb eselyed van sajnos.Persze nem mindenkinel de azert erted :/ amugy neten eleg egyszeru ismerkedni van 1000+1 oldal akar meg itt is :D
2015. nov. 21. 00:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Külön óra?

Busz?

Vagy sehol nincs olyan srác, aki tetszene? :D

Hány eves vagy? :)

2015. nov. 21. 00:25
 3/5 A kérdező kommentje:

Persze vannak fiúk akik tetszenek, de lássuk be, más szinten vagyok hozzájuk képest, meg kezdeményezni se nagyon tudok :/

16 vagyok :)

2015. nov. 21. 00:31
 4/5 anonim ***** válasza:
ha gondolod írj 16/F :)
2015. nov. 21. 01:20
 5/5 anonim válasza:
Nekem is irhatsz f/17
2015. nov. 22. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!