Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet egyetemistaként...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet egyetemistaként fiatalabb lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Későn érő típus vagyok, de sajnos gimis körökben már nem vagyok benne, így ott nem találhatok magamnak senkit. Szórakozóhelyek világa nem nekem való, ráadásul be sem engedik őket.
2015. nov. 17. 01:48
1 2
 11/12 anonim válasza:

Óvóda? :D

Viccet félretéve: miért pont ez a koroszály vonzz még mindig? Milyenek voltak a gimis éveid? Sikeres voltál párkpcsolati téren, vagy most akarod "bepótolni" azt, amit ott nem sikerült? Eléggé fixált vagy erre a korosztályra... :)

23/F

2015. nov. 20. 05:58
 12/12 A kérdező kommentje:
Nagyon nem voltam sikeres. Sajnos csak ebben a korosztályban találok lányokat, akik nem ötvenszer tapasztaltabbak nálam.
2015. nov. 22. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!