Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet így valaha is barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így valaha is barátnőm vagy egyedül maradok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Szóval 18 éves fiú vagyok és régebbi sérelmek miatt az rögzült a fejembe, hogy én nem kellek senkinek és csúnya vagyok, mindez odáig fajult, hogy el is ment a kedvem a csajozástól és az ismerkedéstől mert csak kinevetnének úgyis, és az iskolában sem mentem oda egy lányhoz sem, és felém sem nyitott senki. Belsőleg tehát inkább csendesebb, komoly nem az a mindenkihez odamegyek, nagydumás típus vagyok ugyanakkor vidám és sokat nevetek ha barátokkal vagyok például. Külsőleg pedig mostanában hallottam már, hogy nem vagyok rossz/helyes vagyok, magas, változtattam az oltozkodésemen és frizurát váltottam. De valami mégsem stimmel úgy érzem mert nem érdeklődik senki irántam, nem tudom, hogy tetszek-e valakinek is, kezdeményezni pedig a gátlásaim miatt nem merek, bulizni/discoba nem járok és így félek kifutok az időből.

2015. nov. 13. 15:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Beszéld be magadnak, hogy jól nézel ki. Ha magadat meggyőzöd, azzal olyan önbizalomra teszel szert, amivel akármibe bele mersz majd vágni.
2015. nov. 22. 18:11
 12/16 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam most is, úgy éreztem jó úton haladok erre megtudom, hogy a csajnak nem tetszik senki. Valamiért nem érdeklek senkit olyan szinten :/
2016. jan. 4. 19:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Megtaláltam saját magam férfi verzióját:D

17/L

2016. jan. 4. 21:05
 14/16 anonim válasza:
Én is hasonlóan, mint az előttem szóló lány, én is úgy érzem, hogy senkit sem érdeklek, pedig mondták már, hogy szép vagyok, önbizalmam is van, de valahogy az ismerkedés nem megy. 16/L
2016. jan. 26. 19:31
 15/16 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon jó,hogy nem állsz be a sorba,hogy nem bulizol,hogy más vagy! legyél erre büszke. inkább egyedül leszek egyedi mint kapcsolatban tucat ember. (én ezt vallom) 16/L :)
2016. febr. 11. 19:25
 16/16 EbolásGumikacsa válasza:
100%

Bocs ez igazán nem ellened szól de kicsit úgy érzem mintha a magukat sajnáltató antiszociális fiúk olyanok az interneten mint a Selfie huszárok instagramon vagy facebookon. Mindent megtesznek, hogy a figyelem középpontjában legyenek és támogató jellegű kommenteket kapjanak. De ezt kapd ki! Tőlem nem kapsz.

Szerintem szánalmas, hogy ahelyett, hogy kimennél beszélgetni a lányokkal akikről annyit álmodozol inkább gyakorikérdéseken teszel fel értelmetlen kérdéseket. Tanultál bármit is a válaszokból? Őszintén, bármi olyat hallottál ami segít összejönni azokkal a lányokkal? Mindenki csak arra biztat, hogy ne változz meg, légy önmagad blablabla. De ez hülyeség!

Döntsd el mi a fontosabb: Hogy önmagad légy vagy, hogy becsajozz. Tartós párkapcsolatot akarsz vagy csak szénné akarod dugni fél Budapestet? Egyik sem fog megtörténni ha egész nap otthon ülsz és sajnáltatod magad amiatt, hogy 18 évesen még nincs barátnőd.

Úgyhogy holnap vagy amikor megteheted, húzz ki a városba és élj! Nem kell bulizni de legyél mondjuk hajlamosabb a kommunikációra. Ha valaki szól hozzád akit nem a barátod de ismered nyugodtan válaszolj neki teljes mondatokban ahelyett, hogy egymondatos válaszokat adnál. Ismerkedj emberekkel. Nem kell party állatnak lenni ahhoz, hogy barátaid legyenek. Ha kedves vagy és hajlandó vagy beszélgetni olyanokkal is akik nem a barátaid akkor ők is a barátaid lesznek egy idő után. WOW! Több barátod lett. Persze nem kell mindenkivel megszerettetned magad csak akikkel úgyérzed megéri jóban lenni.

Jah igen a lányok. Tedd ugyanezt, ha már rájöttek, hogy kedves vagy sokkal szívesebben elmennek veled randizni. És lám még barátnőd is lehet. Könyörgök ne hallgass senkire aki azt mondja, hogy ne változz! A változás az élet elengedhetetlen része. Ha nem változnál akkor még mindig a tamagochit nyomkodnád vagy a csapkodós lepkét tologatnád szabad idődben. Mindenki azt hiszi, hogy a változás az egy olyan szörnyű dolog pedig nem az. Lehet úgy is változni, hogy jó legyen. Ezt hívják fejlődésnek.

VÁLTOZZ!

2016. máj. 1. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!