Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik a legjobb ingyenes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a legjobb ingyenes társkeresö oldal?

Figyelt kérdés
tapasztalatok ? vélemények ?

2015. okt. 31. 13:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Akkor meg mi a f@ szt akarsz? :D Gyökér...
2015. nov. 3. 16:38
 12/14 A kérdező kommentje:
6/11-es ha nem érted a viccet szerintem akkor ne is írj semmit, ha szexpartnert keresnék tudnám hol kell, de tudtommal nem azzal kapcsolatban tettem fel a kérdést :)
2015. dec. 4. 07:09
 13/14 anonim válasza:
Nekem az első és eddig egyetlen kapcsolatom a twoo-ról származik :D Jelenleg is fenn vagyok pár oldalon... de nem sok pozitív dolgot tudnék felhozni..
2016. febr. 4. 03:11
 14/14 anonim ***** válasza:
én randivonalon ingyen nem tudtam semmi értelmest csinálni, viszont fizettem kb 40 levelet elnyomtam két hét alatt egy válasz se jött.... biztos csunya vagyok.... badoo chat funkciós félig fizetös van akire ingyen irhatsz van akire 20 kreditért van akire 100 300 kreditért, ha érdekel leirok erröl az oldalról mindent privátban, már valakinek irtam másolom
2016. febr. 23. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!