Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beszélek egy-egy fiúval, és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélek egy-egy fiúval, és ugyan az, miért?

Figyelt kérdés

Mindenki azt írja, hogy küldjek meztelen képet, meg feküdjek le velük. Miért van az, hogy másoknak valahogy összejön egy-egy viszonylag normális párkapcsolat, én meg ilyen gyökereket fogok ki? Vagy minden fiú a korosztályomban full kanos?

14/L

2015. okt. 30. 21:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Lehető legrosszabb hely az ismerkedésre ez az oldal mert ide jönnek fel az ilyen emberek :D
2015. okt. 30. 21:30
 2/15 anonim ***** válasza:
Meg interneten tudod mindenkinek nagyobb az arca próbálj meg a suliba baráti körbe stb ismerkedni ott nem lesznek ilyen kanos fiúk
2015. okt. 30. 21:31
 3/15 Zero the hero ***** válasza:
Mert ide ismerkedni az jár, akinek ugyanez a való életben nem sikerült
2015. okt. 30. 21:32
 4/15 anonim ***** válasza:
Azért nem mindenki ilyen ezen az oldalon. Én már találkoztam itt normális srácokkal. Szerintem te is fogsz találni veled egykorut,de az is lehet, hogy valójában nem annyi idősek,mint amennyinek mondják magukat.
2015. okt. 30. 21:33
 5/15 Zero the hero ***** válasza:
#4-es, igaz nem fejtettem ki teljesen a dolgot. Vannak itt normális emberek is, meg vannak kevésbé normálisak és lehet, hogy te pont az utóbbi kategóriába sorolható személyek közül beszéltél néhánnyal.
2015. okt. 30. 21:39
 6/15 Zero the hero ***** válasza:
(mármint a kérdező)
2015. okt. 30. 21:40
 7/15 Alex 112 válasza:

Nem minden fiú ilyen bunkó.Vannak normális srácok is.Velem is megtörtént már ilyen.

13/f

2015. okt. 30. 21:54
 8/15 anonim ***** válasza:
Minden srác full kanos :) Csak aki nem előember, az megtanul normális ember módjára bánni a lányokkal és nem csak az ilyesmikre hajt.
2015. okt. 30. 22:42
 9/15 anonim ***** válasza:

Fura, én még életemben nem mondtam 14 éves lánynak ilyet :O

(Idősebbnek is csak kapcsolatban, nem 2 nap után)

2015. okt. 31. 00:00
 10/15 anonim válasza:
Azért nem mindenki olyan pl én 14/f
2015. nov. 1. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!