Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 eves lanyok ti hol ismerkedtetek meg a baratotokkal?
Figyelt kérdés
15 vagyok es mostanaban sokszor kezdem ugy erezni hogy jo lenne ha lenne valakim. Nemtudom hol lehet normalis fiukkal ismerkedni mert a suli nem jon a szoba. Szoval nemtudom hol kene probalkozni ha lenne valami tippetek azt megkoszonnem.n2015. okt. 26. 22:43
1/7 anonim válasza:
Én a suliban ismerkedtem meg vele, és egy másikban jöttünk össze,a sors játéka..
Sulin kívül is lehet, pl ha jársz sportolni,hip hop-ra meg ilyen iskola kívüli programokra,nagyobb eséllyel ismersz meg valakit :)
2/7 anonim válasza:
Menj el a barátnőiddel olyan helyre, ahol vannak fiúk. Ilyen egyszerű. Mozi, koncert, vagy bármilyen hozzátok közel álló közösségi esemény. Tulajdonképpen bárhol ismerkedhetsz. (Bár a suli nem tudom, miért van kizárva) Sok sikert! :)
3/7 anonim válasza:
Én az Aqua world-be ismerkedtem össze pár se*gfejjel,ott is próbálkozhatsz ha csinos alakod van
5/7 anonim válasza:
A mindennapi életben egy jóképű magas sráccal, 24 éves, én 16
6/7 anonim válasza:
Ne gyakorikerdeseken ismerkedj!😂😂😂
Barhol, csak ne itt. :D
7/7 anonim válasza:
Eddigi barátaimmal suliban, neten, meg focimeccsen. A netest nem ajánlom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!