Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy fiú akibe nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú akibe nagyon beleesetem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Igaz, még csak szeptember 1. óta ismerem, és nem is beszéltünk sokat, de amikor meglátom, elkezd dobogni a szívem és majdnem elolvadok. És néha odanézek órán, és akkor ötből egyszer azt veszem észre, hogy ő is engem néz, egy pillanatra elmosolyodik, majd máshova néz. 13 éves vagyok, hatosztályos gimibe járok, idén kezdtem, mit csináljak???!!!!! Ja, és lány vagyok...

2015. okt. 14. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
beszélj vele!
2015. okt. 14. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:
12%
Meglátszik hogy 13 éves vagy.
2015. okt. 14. 19:38
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Dugjatok
2015. okt. 14. 19:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Várj 1-2 évet, aztán mozdulj rá. Most komolyan: téged még el tudlak képzelni valahogyan, de egy 13 éves srác meg a lányok NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON NAGYON erősen határeset. És ha bele is megy egy ekkora gyerek egy kapcsolatba, az sokkal inkább "Hű most aztán nagyon járunk!", mintsem normális kapcsolat.

F/17

2015. okt. 14. 20:06
 5/8 anonim ***** válasza:

:'D öből egyszer téged néz... hmm... zseniális... micsoda statisztika...

Gyerek vagy még... GYEREK!

2015. okt. 14. 21:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Első és negyedik válaszoló, köszönöm, a többieknek meg azt mondom, ne pazarolják saját idejüket az én cikizésemre, mert az ilyen válaszok totál hidegen hagynak. A te, saját idődet pazarlod rám, akit nem is ismersz. Ennyi idő elment az életedből, amit sose kapsz vissza.
2015. okt. 15. 21:54
 7/8 anonim válasza:

Velem ugyanez volt! :)

Kezdj el beszélgetni vele.

Jelöld be facebook-on, írj neki! :)

Lehet hogy tetszel neki!

Ne nyomulj nagyon, de azért próbálkozz! ;) :)

Sok sikert!

2015. okt. 18. 12:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszii :)
2015. okt. 18. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!