Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek ennyire?

Figyelt kérdés

és

Miért vagyok ennyire félős?

16 éves fiú vagyok, és az lenne a problémám hogy nem merem a lány előtt kinyilvanitani az érzéseim. Facebook nagy betyár vagyok, nagyban írom neki a szebbnél szebb bokokat, de ez eloben nem megy... Nagyon tetszik az a lány. Emiatt nap mint nap nagyon ideges vagyok, hogy mi lesz lenyuljak előlem mert félős vagyok..

2015. okt. 12. 16:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Meg kell erőltetned magad, és keveset beszélni vele azután már nem fogsz félni tőle.
2015. okt. 12. 16:42
 2/3 anonim válasza:
Hát, én is hasonló helyzetben voltam a nyáron. Facebook-on én is szédítettem, élőbe meg rá se mertem nézni. Egyszer csak egy hatalmas erőt vettem magamon és elmentünk vele sétálni. Már régóta meg szerettem volna tenni, sose mertem... Erre séta végén (nem tudom hogy sikerült, de) annyira felpörögtem (szerintem a szívem azelőtt még sosem vert úgy, ilyen 20 RedBull-os style), hogy egyszer csak megcsókoltam.. Érdekes volt, nem jött össze vele. Most sulikezdés volt, átmentem egy másik középsuliba, 2 hét után összejöttem egy csajjal akit azóta is mindennél jobban szeretek, nagyon boldogok vagyunk. :) Szóval nekem "csak egyszer" kellett magamon egy nagyon-nagy erőt vennem, onnantól lett bennem kurázsi, tök ellazultam, sulikezdés után 2 hétre becsajoztam(amúgy úgy, hogy egyáltalán nem volt tervben..). Azt ajánlom próbáld meg összeszedni a bátorságodat, főleg ha nagyon szereted a lányt. Ne késs le róla! :) Ha esetleg kérdésed lenne vagy bővebb tanács kellene, privátban elérsz. ;)
2015. okt. 14. 21:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😃
2015. okt. 15. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!