Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! 16-20 körüliek véleménye...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! 16-20 körüliek véleménye érdekelne?

Figyelt kérdés
Van egy 18 éves fiú aki nagyon tetszik. Nem hiszem hogy lenne barátnője. A barátnőim csúnyának mondják de nekem nagyon bejön. Tehát ez a fiú sokat szokott nézni. Van olyan is hogy a suliban kint állunk a folyosón és ő pedig megy felfelé a lépcsőn de mindig visszafordul és ránnéz. Tetszem neki vagy miért van ez? 17\l

2015. okt. 2. 18:42
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja es annyi lenne a kérdésem hogy ti általában mit tesztek ilyenkor?
2015. okt. 2. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:
67%

Lehet, hogy valami vicces van a nyakadon. Például a fejed. Heheheeh

valszleg sunázna (ha jó csaj vagy), vagy ő is azon tűnődik, hogy miért nézed.

2015. okt. 2. 18:44
 3/4 Magoran ***** válasza:
0%

Ha szemkontakt pipa, akkor egy mosolyt eressz el felé... Nem tudom leírni hogy milyet, legyen olyan amilyennek érzed, hogy lennie kell. Ha sokadik alkalommal se próbálkozik, akkor nem hiszem, hogy tetszel neki.

Szerintem így próbálkozz.

Ugyanakkor nálad jobban senki se tudja, hogy lehet megfogni a "nagy Ő"-det...

18/f

2015. okt. 3. 00:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊
2015. okt. 4. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!