Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jelöl vissza egy csaj facebookon pedig igazi kis gigolo bomba vagyok?
Figyelt kérdés
Szerintetek milehet a probléma mert ronda fiúkkal ismerkedik. Mit tegyek?2015. szept. 30. 18:04
11/21 A kérdező kommentje:
Ha jól nézel ki tapadnál rám. :$
2015. okt. 1. 19:56
12/21 anonim válasza:
Én már most szeretlek. <3 (azért az iróniát remélem, vágod)
13/21 anonim válasza:
Nem mindenki bírja az ilyen tipikus egós szépfiúkat.
14/21 anonim válasza:
Jézus. Nemláttalak még, de már most taszìtó vagy:)
15/21 anonim válasza:
#8 Ne sértsük meg az olaszokat kérem, azért ne emlegessük velük egy lapon :D
16/21 anonim válasza:
Lehet igazából 5 kilós szemüveges kocka fiú a kérdező és még 14 sincs de itt a nyár ugye:(
17/21 anonim válasza:
Az élet nagy gondjai... Majd visszajelöl a sok üresfejű liba, akinek bejön a gigoloság
18/21 anonim válasza:
Legyél swag, ha kell tanács ingyen adok.
19/21 anonim válasza:
Kamu kérdés...
Ilyet válaszolni: "MÉG nem tudja, hogy beképzelt vagyok"
1. Aki beképzelt az nem mond ilyet.
2. Nem hiszem el, hogy ilyen hülye vagy...
20/21 anonim válasza:
Szerintem az a baja veled hogy az egod magasabb mint az IQ-d.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!