Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a fura helyzetben mit csináljak?
Szóval megismertem egy lányt, akivel nagyon jól elvagyok, szimpatikusak vagyunk egymásnak..csak a probléma hogy 220 km a táv, emiatt nem hogy összejönni, de lehet még találkozni se fogunk :/
Kéne valaki más aki közelebb van, szeretnék valakit, de miatta elment a kedvem attól hogy próbálkozzak :s :D
Akkor mégis hogy fogjak neki? Vele nem akarom a kapcsolatot megszakítani, de egy közeli lány is kéne..
Ez beszólás volt.
De ha neked az ismerkedésT tanácsolás beszólás...
Az én kapcsolatomban a távolság +250 km! Júliusban költözött el, természetesen nagyon hiányzik, de 2-3 hetente tudunk találkozni. Hazajön, mert munkahely miatt költözött ki BP-re. Pénteken leszünk 6 hónapja együtt.
Szóval, a távolság ne fogjon ki, ritkán, de szerintem ti is megtudjátok oldani.:) Mondjuk nemtudom, hogy hány évesek vagytok, de én 16 és a barátom 18, szóval tud közlekedni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!