Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Dagadt 15 éves fiú vagyok és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dagadt 15 éves fiú vagyok és nem tudom hogyan szerezzek barátnőt. K?

Figyelt kérdés

#barátnő #mittumén
2015. szept. 28. 16:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hány kiló vagy? Milyen magas?

Látom Dolan nyelv rajongó vagy, Én is. Egy közös. De azért ne "spunklival" szedj fel csajokat.

Először is ha zavar, hogy duci vagy fogyj le, másrészt, szerezz barátokat, menj bulizni, szórakozni, sportolni, stb.

Barátkozz a suliban más osztályokkal, ismerkedj.

Ne kockulj annyit. Ne várd, hogy majd becsenget a nagy Ő és azt mondja "Szia, mostantól én vagyok a csajod". ilyen soha nem lesz.

Adj magadra, ruha, frizura, kinézet, stb. Oszttársasm csaj, nagy hájpacnyi(kb 100 kg háj) de a fél város megdugta.

Sok sikert.

Kecifei

2015. szept. 29. 22:03
 12/20 A kérdező kommentje:
100kg vagyok és kb. 173-174 centi. Nem vagyok az a nagy bulizós sem. Én nem hájból állok van itt izom kőkemény 33 kiló és nehézcsontú vagyok. Öltözködés,haj, ápoltság mind megvan. c:
2015. okt. 1. 22:01
 13/20 Párnahuzat ***** válasza:
Ha nem szeretnél kondiba járni ajánlom a fegyencedzést. Semmi nem kell hozzá, csak józan paraszti ész és kitartás.
2016. jan. 12. 22:48
 14/20 anonim ***** válasza:
#12 Az nem vészes. Én pl. 175 centire 90 vagyok, talán egy kicsit vékonyabb, mint te. Gondolj arra, hogy mindenkinek van esélye. Mindenkinek más jön be, valakinek te is tetszel/tetszeni fogsz. De én pl. ha akarnám se lehetnék egy full vékony, csontváz alkat, mert nem olyan az alkatom. Valószínűleg neked se. Nem kell elkeseredni :D
2016. ápr. 20. 07:17
 15/20 anonim ***** válasza:

A 173cm 100kg az orvosilag is túlsúlyos, azzal hogy "nehéz csontozat" csak 5 kg-t magyarázhatsz meg, de neked min. 15 kg felesleged van.

Mozogj és fogyj le, egyél normális kajákat, kevés sültkruplit - nem csak a csajok miatt, hanem azért, hogy 40 évesen ne robbanj le.

2016. ápr. 20. 08:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Ja, és amúgy kérdező! Valóban nem csak a külső számít. Nagyon nem. Gondolj a pozitív oldalára: kevesebb ribivel lesz dolgod! Ez nagyon nagy előny! A normális csajoknak szerintem tetszeni fogsz. És az egészségügy: én pl. rendszeresen járok konditerembe, túrázni (mostanában kevesebbet túrázom, de nagyon sokat lejártam, ha kevés a szintkülönbség, akkor jól bírom) A vérnyomást azért vizsgálnám a helyedben, de nekem pl. ha senki sem húzott fel, akkor normális a vérnyomásom. Ha felhúznak, felmegy 160-ig is. Egyébként lehet, hogy hülyének fogsz nézni, de járj egy kissé beljebb húzott hassal. Nem azért, mert hű de jól fogsz kinézni ettől, egyszerűen jobb lesz a pocak tartása :) Legalábbis nekem ez bevált.
2016. máj. 20. 18:57
 17/20 A kérdező kommentje:
Mondjuk van egy lány akibe szerelmes vagyok 2 éve. Őt szeretném megkaparintani magamnak. Télen szoktunk koripályára menni (amúgy nem vagyok benne annyira béna). :D
2016. jún. 6. 15:19
 18/20 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy egyáltalán nem illenénk össze. Én rock zenét hallgatok,ő pop-ot, ő jól néz ki én kevésbé (bár ez nem hinném hogy annyira nagyon durván meghatározó lenne), meg nem is igazán tudok különböző dolgokról beszélgetni senkivel. Önértékelés a 0 alatt és még esélyem sincs nála. :(
2016. jún. 6. 15:32
 19/20 anonim ***** válasza:
Mennyit beszéltél azzal a lánnyal?
2016. jún. 6. 18:32
 20/20 A kérdező kommentje:
Nem túl sokat.
2016. jún. 6. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!