Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dagadt 15 éves fiú vagyok és nem tudom hogyan szerezzek barátnőt. K?
Hány kiló vagy? Milyen magas?
Látom Dolan nyelv rajongó vagy, Én is. Egy közös. De azért ne "spunklival" szedj fel csajokat.
Először is ha zavar, hogy duci vagy fogyj le, másrészt, szerezz barátokat, menj bulizni, szórakozni, sportolni, stb.
Barátkozz a suliban más osztályokkal, ismerkedj.
Ne kockulj annyit. Ne várd, hogy majd becsenget a nagy Ő és azt mondja "Szia, mostantól én vagyok a csajod". ilyen soha nem lesz.
Adj magadra, ruha, frizura, kinézet, stb. Oszttársasm csaj, nagy hájpacnyi(kb 100 kg háj) de a fél város megdugta.
Sok sikert.
Kecifei
A 173cm 100kg az orvosilag is túlsúlyos, azzal hogy "nehéz csontozat" csak 5 kg-t magyarázhatsz meg, de neked min. 15 kg felesleged van.
Mozogj és fogyj le, egyél normális kajákat, kevés sültkruplit - nem csak a csajok miatt, hanem azért, hogy 40 évesen ne robbanj le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!