Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első kapcsolatot nem társkeresőn kéne kezdeni, igaz? :')
Figyelt kérdés
Legalább egy hete azon gondolkozom, hogy lehet, regisztrálnom kéne valami társkereső oldalra, mert élőben félek ismerkedni. De attól tartok, hogy tele vannak az oldalak ijesztően rámenős, középkorú hapsikkal. No meg, a másik félelmem az, hogy mondjuk találkozok x-szel, de érzem, hogy nem lesz belőle semmi, ő viszont nem fog leszállni rólam utána.
Hát nem a legjobb ötlet, de internetes ismerkedésnél legalább nem kell odamenni valakihez, és kezdeményezni.
2015. szept. 24. 20:32
2/10 anonim válasza:
tinder :D?
2015. szept. 24. 20:34
3/10 anonim válasza:
Én itt kezdtem, szóval szerintem nem gáz. 19/f
2015. szept. 24. 20:35
4/10 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy hol kezded keresni a nagy őt. Lehet, hogy pl interneten egyből belebotlasz, sosem tudhatod, próba-szerencse.
2015. szept. 24. 20:35
5/10 anonim válasza:
A Tinderről már én is sok jót hallottam. Amúgy nem kell tartanod a neten való ismerkedéssel. Én 15 évesen ismertem meg az első páromat interneten és nagyon hosszú, tartós, komolya kapcsolat lett belőle. És a jelenlegi páromat is neten keresztül ismertem meg, szóval az én tapasztalataim alapján nem hülye ötlet a neten próbálkozni mert ki lehet fogni értelmes és rendes pasikat.
2015. szept. 24. 20:37
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor még egy kicsit gondolkozom rajta, és ha lesz bátorságom, regisztrálok valahová! (Melyiket ajánljátok, ha van olyan?)
A Tindert inkább kihagynám, mert én meg inkább azt hallottam róla, hogy egyéjszakás kalandokhoz kiváló, kapcsolathoz kevésbé. De elképzelhető, hogy tévedek.
2015. szept. 24. 21:26
7/10 anonim válasza:
Miért ne? Nem az fogja meghatározni a kapcsolat minőségét, hogy most az első mondatok négyszemközt, vagy elektronikusan történnek-e meg. A társkeresőkön is ugyanolyan emberek vannak. :)
2015. szept. 25. 00:01
8/10 anonim válasza:
inkabb ismerkedj olyan fiuval aki bejon neked pl a varosodbol,szomszedodbol,masik falubol,ugy biztonsagosabb,nem tudhatod milyen pasikat fogsz ki a neten,lehet megolnek vagy valami:DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!