Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csináljátok ti lányok?
Figyelt kérdés
Nagyon jókat szoktam beszélgetni egy lánnyal az interneten sokszor írja hogy jo velem beszélgetni. Egy suliba járunk és ha meglátom (és ő is engem) pl. a folyosón akkor úgy tesz mintha nem is látott volna.. Ez nagyon idegesítő! És aztán este megint dumálunk egy jót és suliba megint ezt csinálja aztán megint duma este és megint rám se néz még nem is köszön vissza.. Valaki segítene abban hogy mit csináljak? Egyszerűen már ezt nem bírom, hogy neten már alig várjuk hogy beszéljunk de élőben csak én közeledek ő szinte leszar..2015. szept. 20. 21:22
11/16 A kérdező kommentje:
falkában*
2015. szept. 20. 21:59
12/16 anonim válasza:
Neem, sőt! Akkor még a barátnői is úgy fogják gondolni, te elég férfi vagy hozzá.
Egyébként mennyi idősek vagytok?
13/16 A kérdező kommentje:
Én 17/f ő 16/l
2015. szept. 20. 22:15
14/16 anonim válasza:
Oké. Lehet hogy úgy érzed, könnyen dobálom a szavakat, de hidd el, ez így lenne jó. Így mindketten tudnátok,hogy álltok.
15/16 anonim válasza:
történt valami? :)
Egyébként nem mindegy, hogy milyen stílusban néz át rajtad. Ha lenéző, és direkt nem is köszön, az elég nagy bunkóság, és talán szégyell vagy nem tudom... Viszont lehet, hogy csak zavarban van, az viszont nem baj. Az utóbbi esetben mindenképpen beszélj vele, hívd el valahova, hogy szemtől szemben is beszélgessetek. Ha az előbbiről van szó, akkor hidd el, nem éri meg, hiszen ha nem vállalja fel a barátságotokat/egyéb kapcsolatotokat az felejtő.
16/16 anonim válasza:
Beszélj meg vele egy külön időpontot ne a suliban találkozzatok nálam ez sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!