Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon cink, hogy 16 évesen nem volt még barátnőm?
Figyelt kérdés
Nálam az a gond, hogy műszaki szakközépbe járok, ott 400 diákból kb. 8db lány, tehát nem nagyon van lehetőségem ismerkedni, és nem tudom hogy mit tehetnék.2015. szept. 20. 11:09
1/7 anonim válasza:
Nem ciki, majd lesz. Ne strapáld magad miatta, hiszen hiába tetted fel ezt a kérdést, holnap mész iskolába és ugyan úgy 8 db lány lesz ott, ez a kérdés csak arra jó, hogy már megint ezt a generációs válságot hívjuk elő, hogy nem-e ciki.
2/7 anonim válasza:
Nem ciki, az a ciki, hogy egy 16 éves embernek ezt el kell mondani. Meg hogy ennyi ilyen kérdés van...
3/7 anonim válasza:
Nekem sem volt még, és több vagyok, mint te:(
4/7 anonim válasza:
Nekem meg még nem volt barátom. Jöjjünk össze!
5/7 anonim válasza:
én is műszaki középsuliba járok, ott nem nagyon van lehetőség csajozni, de ha lenne, se égetném magam, hogy ha szakít a csaj, mindenki rajtam nevessen, de én minden hétvégén eljárok szórakozni, bulizni, vagy csak bandázni haverokkal és ott sokmindekivel megismerkedtem és nekem is így lettek barátnőim, meg kalandjaim. másképp nem igen megy, ha csak suli és lakókörnyezetben próbálkozik az ember, ahol mindenki ismer mindenkit
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egy kicsit megnyugtattak :)
Szívesen járnék hétvégén bulizni meg ilyenek, csak sajnos nem nagyon van lehetőségem, mert és vidékről járok fel Pestre, és ahol lakom, ott meg nem nagyon vannak ilyenek. De ez mondjuk jó ötletnek hangzik, utolsónak különösen köszönöm a választ!
2015. szept. 20. 16:32
7/7 anonim válasza:
Én 16 éves vagyok és iskolán kívül sehova nem járok....
Ha tudsz menj csavarogni mert csak úgy lesz barátnőd...
Nekem nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!