Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a tapasztalataitok az itteni emberekről? 18/L
Figyelt kérdés
Mennyire normálisak itt az emberek?2015. szept. 17. 21:31
1/11 anonim válasza:
Vannak normálisak.. vannak normálatlanok is :"D
Sok emberrel beszéltem már itt.. van akivel mai napig tartom a kapcsolatot :D
2/11 anonim válasza:
Normálistlanok :D Remélem ebből mindent értesz :D
Van ebből is, abból is.
3/11 anonim válasza:
Teljesen normálisak vagyunk:)
4/11 anonim válasza:
A miskolciak es a perverzek egjenek, de szeretem az oldalt :) Bar amiota a szerelem/szex kategoriat toroltek, erezhetoen nem ugyanaz :/
5/11 anonim válasza:
Hàáat ha én azt elmondanám..
Még azt is tiltanák aki az állatok témában akar informálódni hogy miért nem eszi a 2 magos procit a tyúk..
Amúgy tökre normális vagyok :')
18/F
6/11 anonim válasza:
figyelj neked mi a normális ,te milyen vagy ? amúgy nagyon vegyes ez az oldal
8/11 anonim válasza:
kinek mi a normális:D attól függ milyet keresel.. szűkszavúbb vagy nyitottabb embert, netán komolyabb vagy kevésbé komolyat.. én elvagyok/voltam itt pár emberrel, ha szerencséd van akkor érdemes:D
9/11 opened paradise válasza:
Őszintén szólva nagyon sok őrülttel találkoztam már itt és nem olyanokkal,akikre csak jobb szó híján mondja ezt az ember...
De pont ez is tetszik valahol,mert máshol nehezen találnál ennyiféle embert és máshol nem is tudnád őket ilyen közelről megismerni.
Akadnak normálisok is persze.
Csak ő ritkábban kattintanak a nevem alatt a privátra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!