Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ismerkedhetnék? 15/f
Figyelt kérdés
Nincs túl sok önbizalmam ezért az ismerkedés sem megy túl könnyen. Sokan mondták már hogy helyes, jófej, kedves, stb. vagyok de egyszerűen nem megy...2015. szept. 13. 16:31
3/8 anonim válasza:
Én is 15/F vagyok, de most komolyan, az én generációm ennyire el lett cseszerintve??? Egyik fele fél a kis bogaraktól is, a másik fele cigizik,füvezik, iszik, minden nap más csajjal fekszik le.
Miért???
4/8 anonim válasza:
Nyugi! A lányoknak (a normálisaknak mint én) sem megy. Minden fiú csak a kisminkelt, kidobott mellű libákra figyel...ránk senki. De semmi baj, egyszer eljön a nap, amikor a fiúk (tisztelet a kivételnek) rájönnek, hogy egy tanult, szolid nővel sokkal jobb az életük. 15/L
5/8 anonim válasza:
Negyes teljesen egyetertek en is igy vagyok vele.
6/8 anonim válasza:
Én 15 éves leszek és ha gondolod rám írhatsz😏😋😊
7/8 anonim válasza:
igazából nincs semmi lényege, szabálya a csajozásnak. Ezt nem lehet leírni,elmagyarázni.Ezt mindenki maga tudja.Annyi, hogy odamész a lányhoz élőben(és nem facebookon), beszélgetni kell vele bármiről, ha nincs önbizalmad, legyen akaraterőd!utána mehet a Facebook. Rá kell érezni.csinálni kell:))))
8/8 anonim válasza:
Nekem sem megy személyesen az ismerkedés, önbizalomhiány szintén... Ha gondolod, itt beszélgethetnénk. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!