Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell mindig mindenkinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell mindig mindenkinek az amit nem kaphat meg?

Figyelt kérdés
A nyáron volt egy csaj akibe bele voltam esve, de nem jött össze vele, belém volt esve egy csaj akivel én nem akartam semmit, pár napja elhívtam egy csajt randira, de nemet mondott (le vagyok törve emiatt (nagyon)) és azon gondolkodtam hogy ez miért van? Mielőtt még tudtam volna hogy az a csaj belém van esve akkor se vonzódtam hozzá, úgyhogy biztos hogy nem azért mert őt megkaphattam volna.

2015. szept. 11. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:
ez mindig így van:D bár én finomítanám így hogy mindig az kell ami még nincs, mert ha nincs, nem biztos hogy később nem is kaphatja meg:D amúgy perszehogy mindig arra vágyik az ember ami nincs, mert ami már van, az után miért vágyakozzon még ha már a birtokában van :D
2015. szept. 11. 19:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Sajnos ez így műküdik. A barátnőmet is így szereztem meg, nem akarok beképzeld lenni, de külsőre egy 6-7es lehetek max belsőre szerintem semmmi baj nincs velem. Elképesztő mennyiségű fiú próbálkozott be nála és egyik sem kellett neki, mi eleinte csak barátkoztunk és csak a leki problémákat beszéltük meg és belém szeretett konkrétan, mert azt hitte csak barátok lehetünk és én egyszer sem adtam neki egyértelmű jelet. Nyilván egyedi eset, de szerintem nagyban közrejátszott, hogy azt gondolta nem lehetek az övé :D
2015. szept. 11. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!