Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnek baratnot szerezni?
kor?
amúgy nem kell félni, adj magadra
láttam én már ronda gyereket barátnővel, pedig csak annyi volt hogy adott magára
Kor?
Amugy ha velem történne az ,hogy egy nem a "legszebbek" közé tartozó srác rám mosolyogna akkor visszamosolyognék. Nyilván azért is mert szimpatikusnak találnám, meg hát azért is, mert nem vagyok bunkó...
A lényeg, hogy legyél kedves. De csak szép sorjában mindent. :)
Mazel tov!
ma 20:43
Ha nem a "legszebbek" közé tartozna akkor elhánynád magad vald be,a csajok mindig nagyokat mondanak..
Utolsónak valamennyire igaza van. Itt most bátorítunk persze, én is szeretném , hogy összejöjjön neked egy barátnő, de(!) Azért adj magadra, legyél ápolt, állítsd be a hajad, sportolj, izmosodj és stílusosan öltözködj. Nem pávát akarok belőled csinálni, csak azért így több esélyed van. Az is lehet persze,hogy egy Adonisszal van dolgunk, csak szerénykedsz ;DD
Legyél kedves, megértő, olyan amilyen fiú barátra mindenki vágyik aztán majd lehet összejön az egyik barátságból egy szerelem is. Amúgy az önbizalom nagyon fontos, senki sem tökéletes, de fogadd el magad, és légy bátor. csak a magabiztosság ne menjen át egoizmusba. És hidd el, ha ezeket megfogadod, sokkal több esélyed lwsz a lányoknál!
Meg nagyon fiatal vagy,nem kell elsietned semmit se. 14 evesen en is ilyen voltam, most mar 20 eves vagyok es azota sok minden megvaltozott.
Nagyon csunya fiu voltam, sok pattanassal, de most mar nem nezek ki rosszul :D haha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!