Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leordítottak az utcán nekem és barátnőmnek, hogy leszbik vagyunk, pedig ez lehetetlen. Segítség?! L
Egyaltalan nem gaz, en is szoktam ezt csinalni neha a legjobb baratnommel, de ettol meg nem leszunk leszbik vagy biszexek :). Bar ot ha nem ismernem, tuti annak neznem :D
L
Én még csak nem is sétálok kézen fogva a barátnőmmel és puszit sem adunk egymásnak soha, csak nagyon sokat lógunk együtt és általában mindenhol ketten látnak minket :D
Mégis le lettünk már párszor leszbizve... Minket hidegen hagy.
Mondjuk szerintem nem kellene ezt csinálnotok, mert ez milyen már? Nem rosszból mondom. Végül is, ha nektek ez tényleg jó, oké. Én is azt gondolnám, hogy azok vagytok, de azért nem kell mindig mások miatt megváltozni.
Írj privátban kérlek, szeretnék beszélgetni kicsit veled :)
17/L
A Lipót bezárt,szabadon vannak a dilisek. Ne törődj vele,nincs ezzel baj,fiatal lányok sokszor szokták.
Engem múltkor azért ordítottak le és akartak megverni,mert a pólóm mintája egy Amerikai zászló volt...
Kézen fogva járni az utcán? Most hogy belegondolok, néha mi is szoktunk, de csak rövid ideig, így utána nyúlunk a másik kezének és akkor úgy marad :D puszi, ölelés meg semmi, én akar még egy szimpatikus idegent is simán ölelgetnék :D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!