Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány mit akar? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most mentem középsuliba és van egy lány aki folyton engem néz amikor hátrafordulok haveromhoz. Szünetbe meg mindig ott all tőlem pár méterre a barátnőivel és amikor meglátom hogy engem néz és én pedig ránézek a melleit igazgatja vagy bepucsít , felhúzza a hasán a pólót. Nem igazán beszéltünk még.
Mit akar? Mit tegyek ? Léci normális válaszokat írjatol.
2015. szept. 3. 22:06
1/7 anonim válasza:
Szexet akar. Én kerülném a hozzá hasonlókat
2/7 anonim válasza:
Bizz tos a gyikos suranódat akkarja. Hun bugáztadd?
3/7 A kérdező kommentje:
Mit tegyek?
2015. szept. 3. 22:15
5/7 A kérdező kommentje:
És mit mondjak neki?
2015. szept. 3. 22:18
6/7 anonim válasza:
Héé suli után a fiú mosdóban? ennyit.
7/7 anonim válasza:
Szerintem semmit,mert az oké,hogy bejössz neki,de egy normális lány nem kezdi a melleit igazgatni meg hasonlók.Tuti valami kis p*csa,aki szerint ez a menő,és így fog bejönni a pasiknak..szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!