Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek azért, hogy egy nő ne nézzen engem lelki szemetesvödörnek?
Én szeretnék kedves lenni hidd el...
Viszont a másik oldalról tudom, hogy ilyenkor friendzoneba kerülök...
Wow, milyen "okos" hozzászólások.
Tinédzserek, vagy annak megfelelő agyi szint. :D
Ha valami nem tetszik, mondd meg az illetőnek és kész. Nem kell ezen különösebben pörögni.
-Szia, te vagy az a lány, aki hozzám akar fordulni a problémájával?
-Igen.
-Nem.
Ha nem akarsz a barátzónában maradni azért tenned is kell valamit. Nem muszáj bunkónak lenni és lerázni a csajt,de kicsit tökösebbnek kell lenned. Állj elé,és közöld vele hogy mit érzel. Két irány van innen a csajnak:
1 elküld a búsba
2 tovább léptek egy másik szintre kapcsolat terén.
Ergo mindenképp kikerülsz a barátzónából.
Fenn áll az az eset is,hogy nem ilyen érzéseid vannak iránta... Akkor ha találkoztok,ahelyett hogy megvárod hogy kiönti a lelkét,megmutatod neki az itt feltett kérdésed.
Az, hogy mit tegyél, attól is függ mennyire és milyen formában része az életednek.
Nekem is volt egy ilyen ismerősöm, egy volt kolléganőm.
Néhány évig tartott ez a dolog.
Az utolsó évben olyan dolgokat tett, amiktől nagyon elegem lett belőle, ezért, egyszerűen kitöröltem a számát a telefonomból.
(Van egy szokásom, csak akkor veszem fel a telefonomat, ha olyan számról hívnak, ami el van mentve a telefonomba.)
Én így oldottam meg.
Bár ez a megoldás kissé talán radikálisnak tűnhet, de úgy döntöttem, hogy nem leszek többé a lelki szemetese.
Sőt, egyáltalán nem vagyok hajlandó szóba állni vele.
A történtek után, ő többé semmilyen módon nem fér bele az életembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!