Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöhetne képbe egy fiú?
Pedig fogsz. Ezzel a kérdéssel már nemsokára elindul a privátáradat :D
Kezdeményezz te, ne csak várj.
Hát ha nem jársz el sehova akkor nagyon nehéz manapság... talán a suliban tudsz ismerkedni minimálisan, ha bármilyen szakkörön stb. összekerülsz valakivel aki szimpatikus, beszélgettek, utána felveszed facebookon, és már alakulhat valami. Esetleg (nagyon esetleg) osztálytárssal is.
Én azt is csináltam hogy 1-2 lányt az évek alatt a suliból bejelöltem, és rájuk írtam hogy van-e kedvük ismerkedni. Ezzel csak az a baj hogy ilyenkor nagyon kiszolgáltatott helyzetben vagy, mivel a személy pontosan tudja hogy tetszik neked meglehetősen, és ugye ha egy bunkó, akkor ezt elég durván ki is használhatja sajnos...
De igazából nem tudom hogy mi a jobb... vagy ez, vagy pedig hogy nem csinálsz semmit, és akkor még 3 év múlva is ugyanebben a helyzetben leszel mint most vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!