Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy valaki a párját itt ezen az oldalon ismerte meg?
Figyelt kérdés
Kaptam már egy pár furcsa hangvételü üzenetet,de eléggé bizonytalan vagyok ezekkel kapcsolatban.Ezért is merült fel bennem hogy volt e esetleg már arra példa hogy ezekből az üzenetekből valami komolyabb lett?2015. aug. 18. 18:24
1/11 anonim válasza:
szexkapcsolat már jött létre, de az annak is indult... ennyi erővel szerintem komoly kapcsolatra is van esély :D
2/11 anonim válasza:
nekem speciel igen volt
de teljesen véletlen baromságból indult az egész
17/F
4/11 opened paradise válasza:
Akadt...de nem direkt olyan kérdéssel.
5/11 anonim válasza:
Nálam még nem. Valahogy minden lánytól megundorodom amint az írási stílusukat meglátom...
17/F
6/11 A kérdező kommentje:
Én is valahogy így vagyok vele.Annyira lehangoló hogy nem lehet csak úgy beszélgetni egy fiúval mert egyből nyomul.Barátkozni nem lehet?
2015. aug. 18. 19:11
7/11 anonim válasza:
Pont ezaz, elsőnek barátkozzunk össze, aztán ha összeillünk akkor akár meglehet próbálni a kapcsolatot.
De sokan ezt fordítva csinálják...
#5 Voltam.
8/11 A kérdező kommentje:
Lehet hogy velem van a probléma de én szeretném ismerni azt akivel kapcsolatban vagyok.:)
2015. aug. 18. 19:17
10/11 anonim válasza:
Én szívesen BESZÉLGETNÉK értelmes srácokkal, de a többsége akivel itt szóba elegyedtem minősíthetetlen stílusban írt.
De amúgy biztos van akinek bejött. :)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!