Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan beszélgessek a lányokkal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszélgessek a lányokkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok

16 éves vagyok.A lányok közelében teljesen leblokkolok mert nem tudom hogy reagálnak arra ha valamelyiket megszólítanám.Itt most konkrétan az osztálytársaimra gondolok.És egyikkel sem tudok találkozni mert máshol laknak.És önbizalmam sincs.Szóval hogy változtathatnék ezen?

2015. aug. 18. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért nincs önbizalmad, mert valami bajod van magaddal. (Kinézet gondolom.) Ha azt lerendezed, akkor majd tudsz beszélgetni.
2015. aug. 18. 16:47
 2/8 A kérdező kommentje:
A kinézet átlagos.Azzal nincs gondom.
2015. aug. 18. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor.. Miért nincs önbizalmad? Valami más probléma? (Dadogsz? Vagy valami?) Mert, ha minden klappol, hogy- hogy nem mersz oda menni?
2015. aug. 18. 16:52
 4/8 A kérdező kommentje:

Pedig semmi más gondom nincs.

Talán a tanulás de az nem befolyásol ebben.

2015. aug. 18. 16:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Önbizalmad valószínű csak akkor lesz, ha lesz barátnőd. Addig elég nehéz változtatni ezen.

Vagyis még a drága márkás cuccok segíthetnek, de az gondolom nem játszik. 😃

Nincs olyan lány barátnőd (tényleg csak barát) aki tudna segíteni? Kicsit feltuningolni (az önbizalmadat)?

2015. aug. 18. 16:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is igy voltam de rájöttem mit kell tenni....egyszerüen ne gondolkozz azon hogy mit mondassz nekik,mindegy mit mondassz csak mond!Ha tul gondolkodod az egészet a végén ugyse szolsz hozzá egyhez se..menj oda mond hogy Szia s inprovizálj :)
2015. aug. 18. 16:56
 7/8 A kérdező kommentje:
5. válaszoló:Nincs.
2015. aug. 18. 17:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Erre a legegyszerűbb mód ha először csak haverokkal mész oda a lányokhoz, elhülyéskedtek meg minden. Aztán egyedül mész oda dumálgattok stb stb stb
2015. aug. 18. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!