Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szeretnék egy barátot, találha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék egy barátot, találhatok ilyet?

Figyelt kérdés

egy olyan barátot szeretnék aki fiúból van és bármit elmondhatok neki.találhatok ilyet?

14/l

2015. aug. 17. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze,csak lehet hogy majd valamelyikőtök többet akar mint barátság
2015. aug. 17. 21:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Persze, nyilván van ilyen fiú. :)
2015. aug. 17. 21:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Jaja , többet akarna mint barátság
2015. aug. 17. 21:49
 4/9 A kérdező kommentje:
és ha talán én is többet szeretnék?
2015. aug. 17. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Lehet hogy talalhatsz lehet hogy nem.

Ez akkor derul ki amikor beszelgetni kezdesz a fiuval.

Elobb megismeritek egymast es majd csak utanna mondj el neki mindent.

A lenyeg az hogy o is elmondjon mindent amirol tudni szeretnel.

Amolyan oda vissza jatek.

De ha ezt nem akarod akkor vagy feleslegesnektartod az ismerkedest akkor az elso szamodra normalis valaszolonak irj

2015. aug. 17. 21:51
 6/9 anonim ***** válasza:

#5 vagyok.

Es ha tobbet akarsz akkor lehet hogy a fiu is akarja majd....

Majd meglatjatok.

2015. aug. 17. 22:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet találni ilyen fiúkat, hiába beszélnek állandóan csak arról, hogy milyen köcsögök vannak. Úgyhogy hajrá...hát nem tudom azért nem biztos, hogy jó ha már eleve úgy állsz hozzá, hogy lehet, hogy te is többet akarsz. Akkor már inkább ne fiú barátot keress szerintem vagy akkor már kezd alapból úgy, hogy te először összeszeretnél valakivel barátkozni aztán kicsit másfelé evezni.
2015. aug. 17. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Persze! Nekem is van egy, akinek szinte mindent elmondhatok pedig van barátnője!. 14/l
2015. aug. 17. 23:07
 9/9 anonim válasza:
NEkem is van ilyen baratom..chatrouletten ismertem meg..azota mindenben segit,foleg szerelmi ugyekben nagyon otthon van..egyszeruen imadom:) persze neki is mas tetszik es en is masba vagyok szerelmes :)
2015. aug. 17. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!