Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk ha egy lánynak rövid...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ha egy lánynak rövid haja van akkor már nem is tetszik nektek?

Figyelt kérdés

Tudom kicsit hülyén fogalmaztam de a lényeg az lenne hogy levágattam a hajam és szinte senki nem örült neki..mármint mindenki azt mondta hogy a hosszabb haj jobb volt...de szerintem meg nem mert az én arcomhoz meg személyiségemhez is sokkal jobban passzol a rövid haj és úgy vagyok vele hogy akinek nem tetszik azt sz@rom le.

am így néz ki: [link]

Annyira rossz lene? Mert szerintem nem csak most hogy ennyien azt mondják hogy rossz...alá ment az önbizalmam.

2015. aug. 13. 22:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
Ez így ebben a formában nem igaz, van akinek kifejezetten jól áll, bár ez szerintem ritka.
2015. aug. 13. 22:36
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Emiatt ne legyen kevesebb az önbizalmad. Ha saját magadnak tetszik, akkor miért ne lehetne rövid hajat? Tetszhet lány rövid hajjal is, ha passzol az arcához, ez nem zár ki semmit. Szóval most nem értesz egyet a többiekkel, más az ízlésetek, nem kell túlbonyolítani. Azt meg végképp nem, hogy az önbecsülésedet sértse. :)
 3/16 A kérdező kommentje:
frissítsd le az oldalt akkor beadja a képet :)
 4/16 anonim ***** válasza:
70%
Ha jól áll neki, akkor nem baj.
 5/16 A kérdező kommentje:
köszönöm ^^ :)
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
Ha a saját tulajdonosának tetszik, akkor miért ne? Más az ízlésetek. Ha tetszik a saját hajad, akkor legyen rövid. Ettől tetszhet lány, ha passzol az arcához. Szóval ne sértse az önbecsülésed, hogy különböző embereknek különböző az ízlése. :)
2015. aug. 13. 22:38
 7/16 anonim ***** válasza:
53%
nem ismerek olyat akin valaha is tetszett volna
2015. aug. 13. 22:39
 8/16 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2015. aug. 13. 22:40
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
Nekem tetszik főleg ha van egy mini ATX gép háza hozzá. :)
2015. aug. 13. 22:41
 10/16 anonim ***** válasza:
Általában nem. Van, akinek jól áll a rövid is, de alig láttam olyat, akinek ne állt volna jobban a hosszú.
2015. aug. 13. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!