Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudok pasizni? (15l)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudok pasizni? (15l)

Figyelt kérdés
Egész nyáron keresgéltem de engem csak olyan fiúk találnak meg akik nekem nem igazán az eseteim. Aki meg nekem tetszik az rám sem néz. De én már annyira vágyom a szerelemre(félre értés ne essék, nem komoly dolgokra gondolok) . SZÓVAL hogyan tudnék ezen változtatni, hogyan érhetem el hogy felfigyeljenek rám a pasik?

2015. aug. 13. 21:25
1 2
 11/18 Nemzeti_Harcos ***** válasza:
31%
Szebb jövőt bajtárs!
2015. aug. 13. 22:36
 12/18 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy én a swag barmokra megyek? Nekem is nagyon fontoy a belső de a külső is számít. Szeretem a sportos és magasabb pasikat.
2015. aug. 13. 22:40
 13/18 Nemzeti_Harcos ***** válasza:
17%

Én 26 éves vagyok, de amióta az eszemet tudom a hazafias, nacionalista eszmékben hiszek! Örülök neki, hogy egyre több fiatal számára is szimpatikusak ezek az ideológiák!

Kitartás!

2015. aug. 13. 22:42
 14/18 anonim ***** válasza:
32%
Kedves kérdező, nekünk, hazafiaknak még nem adtál választ.
2015. aug. 13. 23:04
 15/18 A kérdező kommentje:
Kedves hazafi :D sajnálom de ehhez nem tudok mit hozzáfűzni de nyugodtan beszéljétek csak meg itt a dolgaitokat igaz hogy pont nincs köze a kérdéshez de egész nyugodtan: D
2015. aug. 14. 00:01
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Hát, van köze a kérdéshez.

Olvasd csak vissza jobban.

Nemzeti Harcos elmondta, hogy hol keress barátod magadnak.

Én, egy másik nacionalista, megerősítettem, és kibővítettem a sorait.

Ezek után, arra következtetek, hogy téged nem érdekel a hazád, és inkább keresel az agymosott mételyből barátot magadnak, akik nem képesek átlátni ezen a liberális fertőn.

2015. aug. 14. 00:06
 17/18 anonim ***** válasza:
94%
Kitartás, mi? Hülyegyerek... Nem hiszel te semmiben, csak vágysz arra, hogy következmények nélkül bosszút állhass a vélt vagy valós sérelmeidért...
2015. aug. 19. 07:18
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

17/17

.

.

.

.

2015. aug. 19. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!