Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A plázákba csak úgynevezett "plázacicák" járnak? Vagy lehet ott normális lányt is találni? 17/F
a különbség, hogy a pláza cica heti 5x van ott míg a normálisabbja szerintem max 2-3x de akkor se vásárolni (vagy ahogy a pc-k mondják: "shoppingolni")
22F
Nem értem mi a bajod a "plázacicákkal". Talán bántottak téged, vagy mi?
Ironikus, de éppenséggel az a helyzet, hogy a plázacicák általában sokkal normálisabban viselkednek, mint az átlag nők. Ők ugyanis annyit vannak emberek között, hogy elég erősen szocializálódtak, ezért tudják kezelni a különböző helyzeteket. A plázacica már alapból tudja, hogy fel akarod szedni, de ennek ellenére ha nem is jössz be neki, hajlandó veled beszélgetni pár percet, és óvatosan jelezni, hogy nem jössz be neki.
Az átlag nő ellenben annyira nincs szocializálódva, hogyha egy buszmegállóban odamész hozzá, vagy a plázában mellé ülsz, általában alapból ferde szemmel néz rád, vagy az első udvarló szavak hatására elfordul. Én már ezt elég jól kitapasztaltam. Ha nem hiszed, próbáld csak ki. Szólíts meg 5 plázacicát, és 5 átlag csajt egy nap. Érezhető lesz a különbség, hogy melyikük kommunikál normálisabban.
Nem.
Én is voltam már plázában. Ahova én járok, ott van egy jó kis barkács-papír-írószer bolt. Én oda szoktam bemenni. :)
Nem pláza cica L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!