Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
The_rocker kérdése:
Lányok ti járnátok ilyen sráccal? (képet küldök privátban)
Figyelt kérdés
kedves, udvarias, humoros, hűséges, ragaszkodó, romantikus.
mondjuk elég alacsony vagyok kb 154cm szeret túrázni biciglizni filmet nézni, de kicsit visszahúzódó vagyok és félénk. ha valamit kihagytam csak írjatok, Trollok kíméljenek! 14/F
2015. aug. 10. 09:10
12/25 anonim válasza:
Na küldjed azt a képet te jóképű srác. 15L
13/25 anonim válasza:
Mintha anyám unokatestvérének a kicsinyített mása lennél... :D
15/25 A kérdező kommentje:
13 ez fura volt
2015. aug. 10. 17:20
16/25 anonim válasza:
Küldheted a képet. Hagy nézzelek már meg ha ennyien irták hogy küldj nekik biztos jóképű lehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!