Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A saját korosztályom béli fiúknak miért nem jövök be, miért nincs velük jó kapcsolatom? 17/L
#9-es! Felháborit a hozzászollásod!
A barátom lábujjáig nem érsz fel! Főleg a választékos stilusoddal! Amugy meg tudod ki a nőd! Soha nem voltam se én se a kérdező, se más korunkbeli!
Lehet nagyobb tisztelettel kellene beszélned az idösebbekről és rólunk nőkröl! Sok korodbelivel egyetemben!
Apakomplexus? Nem hinném, hogy apakánkkal lefeküdnénk!
A másik a szex meg a pénz!
Én határoztam meg hogy haladunk!
Nem vagyok a pénzére rászorulva. Mindenki fizeti a maga részét!
Lehet az a vélemény, hogy nem tartjátok szerencsésnek, elfogadhatónak a nagy korkülönbséget.
De ezért nem kell gusztustalannak, gyalázkodonak lenni!
#1 voltam
#9:
lenyúlni csak azt lehet előletek, akik egyrészt vonzódnak az ekkora korkülönbséghez, másrészt, akik nem bírják azt, ahogy sok mai fiatal bánik a nőkkel.
Amúgy ez valóban hatalmas korkülönbség, de nem hinném, hogy sok pasi csak a szex miatt hajtana rá a fiatalokra. Egyszerűen ekkora korkülönbséggel kevés kapcsolat tud sokáig megmaradni.
Kérdező!
Nekem nem volt ilyen fiatal barátnőm, de el tudom neked mondani, hogy mi a vonzó bennetek:
- szépek vagytok, és 30+-os fejjel sok olyan lány is már szépnek tűnik, aki tini fejjel még nem az. Tehát már nem annyira válogatósak az idősebb férfiak.
- Vannak nők, akik 16-18 évesen már nagyon nőiesek és igazából nem lehet megmondani, hogy nem 25 évesek. Míg vannak olyan 25 évesek, akik meg 18-20-nak néznek ki. A smink, festék, rúzs, ruha ezt a korkülönbséget csak elmossa.
- A fiatal lányokban még van báj és hit.
- Azok a nők, akik kívül-belül rendben vannak, idővel eltűnnek működő párkapcsolatokban.
- 30 felett normális nőt szinte képtelenség találni.
Hogy a saját korosztályodnak miért nem jössz be? Lehet, hogy túl komoly, túl érett vagy.
Nem sminkelem magam, mert nem kedvelem a sminket, szóval lehet nem ez lesz, de a többin elgondolkodom :) Köszönöm a választ az előttem szóló kettőnek :)
Nálunk sem volt pénzről szó soha. Dolgozok a tanulás mellett, és neki is van munkája, mindenki magáért felelt. A fiatalabb fiúkkal nekem az a problémám, hogy sosem kezdeményeznek, és nagyon kis nyüszügék... Nem tudok velük beszélgetni se, nincs miről. Tehát lehet, ezzel van a gond :) De köszönöm a válaszokat minden értelmes hozzászólónak
#13: Gyakorlatilag megválaszoltad a kérdésed, hogy miért nincs jó kapcsolatod a korosztályod béli fiúkkal: nem kezdeményeznek és nyüszügének tartod őket.
Akkor végülis miért kérdezted meg?
De ne általánosíts! Attól, hogy nálad nem kezdeményeznek (ismétlem, nem biztos, hogy az ő "hibájuk"), még más lányoknál kezdeményezhetnek.
De még mindig nem látod az két alapvető különbséget:
- ha egy korodbéli kezdeményez(ne), akkor valószínűleg kapcsolatot akarna, ezzel szemben
- ha egy időseb férfi, akkor valószínűleg azt látná, hogy friss hús, friss punci (bocs a vulgáris kifejezésért, de általában ez van).
Persze vannak kivételek mindkét korosztály esetében, de remélem leesett, amit ezzel mondani akartam.
Te irtad #14 hogy a kérdező ne általánositson.
Erre beleesel te is az általánositás csapdájába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!