Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz hogy ha valakinek egyelta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy ha valakinek egyeltalán nem tetszik 1 ember az attól a másiknak lehet a legvonzóbb?

Figyelt kérdés

Nekem is lehet eséllyem hogy barátnőm legyen?

Én nem látom magam jóképűnek de ezt 1 lány sem tudja igazolni ezt mert sehova sem járok el és nincs is aki megmondaná. (Barátok sincsenek) Visszahúzódó vagyok.

Csak az iskola ahol meg mindig azt mondjak az osztalytarsaim hogy csúnya vagyok,ezért gondolom igaz is.

Nem értem hogy ha valakinek egyeltalán nem tetszik valaki az a másiknakhogy tetszhet.

Oké filmeknél, fagyinál, ételnél, stbnál ez van, de mi emberek vagyunk... Van nagyon sok jóképű akkor miért pont egy nemjóképűt választana valaki? (Ha a személyiséget kizárjuk, mert egy ismeretlen nem tudja milyen vagy)

17/f

2015. júl. 31. 20:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Simán megesik, hogy ami X-nek nem tetszik, az Y abszolút ideálja! Képzeld el mi lenne, ha minden lánynak ugyanaz a fiú tetszene - és az összes fiúnak csak 1 lány. Kicsit kellemetlen helyzet lenne, nem? AZ összes ember más, így mindenki mást szeret :) 18L
2015. júl. 31. 22:04
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen,jól látod.. Nem tudok beszélgetni mivel üres az életem így nincs miről.

Tulajdonkeppen nem is kezdődik el egy beszélgetés mert már az elején alig tudok mondani valamit.

Túl komoly leszek, humortalan, össze vissza beszélek, kézjeleket csinálok (ha pl egy telepulést mondom hogy hol lakom akkor arra legyintek a kezemmel.. Rossz szokás).

Szóval inkább azt gondoltam el magamban régen hogy inkább nem is közeledek senkihez mert nem tudok beszélgetni velük.

11.

Mondjuk igaz :) Nem ilyen drasztikus esetre gondoltam hogy csakis 1 ember hanem inkább a jóképűbbek :D

Nekem is szokott tettszeni lány akire az osztalytarsaim csak annyit mondanak: Áh..

Amúgy a személyiségről annyit hogy:kedves, átérző, megértő, vigasztaló, segítő, (akkor is segítek valakin ha tudom hogy úgysem kapom vissza), csak kissé pesszimista, félénk, szégyenlős vagyok.

Csak mindezt nem merem kimutatni.

Tudom "papucs" vagyok:D

2015. júl. 31. 22:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha ez megnyugtat...

A barátom egyáltalán nem az a típus, akiért minden csaj odavan, először nekem sem tetszett. Anno még kifejezetten kerültem, mert tudtam, hogy tetszek neki. De megismertem. És beleszerettem abba, aki. Majd a külsőjében is egyre több dolog megtetszett, nekem ma már a világ legtökéletesebb embere. ^^ Pont ez az, hogy ne azért jöjjön veled össze valaki, mert a külsődet szereti kizárólag. A barátomnak fantasztikus személyisége van, vicces, kedves, önzetlen stb. Vannak még lányok, akik a belsőbe szeretnek bele, csak sokat beszélgetni velük, mert különben az életben nem ismernek meg. ;-;

2015. aug. 2. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!