Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Mit gondoltok erről az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit gondoltok erről az alakról?

Figyelt kérdés

2015. júl. 29. 20:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
47%
Azért egy 45 kilós lány igen messze áll az elhízástól. Egyébként sem értem, hol van rajta felesleg, meg hova kéne fogynia? Egy 17 éves, gyakorlatilag felnőtt nő azért ne legyen már 40 kiló, vagy neadjisten azalatt, még akkor sem, ha alacsonyabb az átlagnál... ne erőltessük már mindenkire ezt a kóros soványságot, kérem. Aki egy 10 éves kisfiú súlyában érzi jól magát, vagy éppen 10 éves kisfiú kinézetű lányt akar barátnőnek, hát hajrá, keressen olyat, de ettől még nem kéne az egészséges nőktől elvárni, hogy csont és bőr legyenek.
2015. júl. 30. 00:08
 22/25 anonim ***** válasza:
10/7
2015. júl. 30. 10:32
 23/25 anonim ***** válasza:

Szerintem tökéletes, így arc nélkül 8/10.

Ha szép arc társul hozzá akkor mindent viszel, hidd el úgy az összes fiúnak tetszenél, nincs mit rágódj ezen... ha mégis zavar folytasd a sportot és még jobb lesz.

2015. júl. 31. 17:45
 24/25 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam, 17/F
2015. júl. 31. 18:04
 25/25 VoXoN válasza:
Figyelj Nem rossz. ha tudnám miért kérdezed mármint indok amiért érdekel hogy milyen. de amugy szerintem Jó
2015. aug. 2. 01:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!