Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire zavaró, ha a fiúnak elég sok pszichés gondja van? 16/F
Tehát hosszú lenne leírni, és valamelyiket meg sem tudom nevezni, csak bizonyos helyzetekben figyelek fel rá...
Igazából ezeket konkrétan senkinek nem mondtam el, mert senkivel nem beszélgettem annyit és olyan mélységben, hogy ezek szóba kerüljenek, de úgy érzem, ha lesz barátnőm, akkor vele kénytelen leszek ezeket is megosztani (vagy egy idő után úgy is észrevenné, hogy valami nincs rendben velem).
Tehát amit megtudok nevezni az az antiszociális személyiségzavar (igazából antiszociális és aszociális között vagyok valahol), de ezen kívül vannak még apróbb dolgok.
Engem nem zavarna, nekem is vannak apróbb gondjaim.
14/l
Én alapjába véve elég mosolygós,boldog,beszédes lány vagyok,gondolom ebből adódóan ki lehet következtetni,hogy nálam az antiszoc. esetek elég kemény diók. Nem azt mondom,hogy egyből kizárás,mert volt már sok antiszoc. ismerősöm,akit pont én próbáltam nevelni,de hogy a barátom teljesen antiszoc. legyen velem,néha,ha "bekattan",azt én nem bírnám.
Ha kisebb,belső gondjai lennének,és normális ember módjára le tudná magában küzdeni,az egyáltalán nem zavarna.
Kérdésedre válaszolva: attól függ,hogy milyen.
Az antiszociálisság pl. zavarna,főleg,ha nem "fejlődnél" semmit,hiába próbálkozom.
15/L
Engem nem zavarna,mert én is ez vagyok, mint te.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!