Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki írja, hogy itt könnyü párt találni. Csak nekem nem jön össze soha? :D
Ezt nem kéne erőltetned. Komolyan mondom... D:
Szerintem baromi nehéz párt találni. Vagy én vagyok nagyon béna hozzá...
16/L
Az internet sose lesz megbízható...
Csak a találka után mondj lakcímeket, telefonszámokat, ilyesmiket... És persze forgalmas helyen, vagy rendezvényeken találkozz.
Ha ezeket betartod, talán nem érhet baj :D
Amúgy van 1 egyszerű szűrési módszer ha itt szeretnetek ismerkedni.
Ha vagytok már olyan viszonyban akkor (még az elejen szogezd le hogy te csak akkor vagy hajlandó ismerkedni ha bebizonyítja hogy tényleg ő az akinek mondja magát..ha nem engedi hogy kiszűrd akkor egyszerűen hagyd ott.. Nem 100% ig megbízható..)
Kérj tőle egy olyan kép amin pl 3 poharat tart maga előtt vagy egy lapot a nevével és a te neveddel.. Vagy bármi ilyen furcsa dolog.. Cserébe te is bebizonyítod hogy igazi vagy...
Túlzásnak hangzik, de nem az.. Most mi a jobb? Küldeni pár furcsa képet azért hogy megtudd hogy tényleg nem kamu profil vagy ha elrabol valami emberkereskedő? Na válasz...
Ne helyezd a büszkeségedet a biztonságod elé!
Előbb, vagy utóbb össze kell jönnie... Pontos adatokkal nemtudok szolgálni, de a lényeg, hogy lehetséges hogy pont a szomszéd utcában lakik az a személy...
Igen, ezt osztom :D
És a szervkereskedő még a jobbik eset...
De egyébként az is elég ha Skyepoltok. Kamerával, vagy anélkül, az már mindegy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!