Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz normális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz normális lányt találni?

Figyelt kérdés
Szinte minden lány a pávákra bukik nem vagyok egy állom pasi igenis vannak hibáim kövér vagyok ráadásul szemüveges de miért kell ennyire lenézni?tudom mi az a munka és nem csak a szexre mennék mint a pávák... Bármit megtennék hogy egyszer úgy aludjak el hogy egy lányt átölelhetek :(
2015. júl. 20. 14:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Én nem a pávákra bukom, bár nem is az olyan emberekre, mint amilyen te vagy! Kitartás! Nekem nem sokan mondják, hogy szép vagyok, nagyon kevés ember mondja, inkább azt mondják nagyon aranyos vagyok. És én sem kellek senkinek.
2015. júl. 20. 14:17
 2/12 A kérdező kommentje:
De te lány vagy neked sokkal könnyebb mert összejöhetsz egy fiúval...buta az a srác aki visszautasít egy lányt...:(
2015. júl. 20. 14:21
 3/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok, ha rajtam múlik egyedül halok meg, nagyon önbizalom hiányos vagyok néhány dologban és néha úgy látszik hogy igenis van önbizalmam de nincs.Úgyhogy én még próbálkozni sem próbálkozok.
2015. júl. 20. 14:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Figyelj eddig kb 2 lányba voltam szerelmes a másodiknál lett volna esélyem csak neki is egy ratyi páva kellet...:(
2015. júl. 20. 14:31
 5/12 Noren1989 ***** válasza:

Vannak normálisak, nyugivan, csak azok általában 15 éves koruktól folyamatosan kapcsolatban vannak.

Am meg nem picsogni kell, ha tudod, hogy mi a munka, dolgozz meg egy nőért. Nem potyognak csak úgy az égből...

25/F

2015. júl. 20. 14:31
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem minden csaj a bunkó, nagyképű, műveletlen lány kinézetű páwákra bukik. Fogsz olyat találni, aki megbecsül és elfogad, csak mindig maradj önmagad. :) Mutasd meg a lányoknak, hogy te mennyivel kevesebb és odaadóbb pár vagy, mint az egoista páwák. 17/L
2015. júl. 20. 14:35
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem azon van a hangsúly hogy az égből potyognak mert írtam volt egy lány nagyon sokat beszéltünk meg találkoztunk épp kialakulóban volt a dolog majd betoppant egy ratyi seprűfejü és a lány őt választotta mert "swag"...
2015. júl. 20. 14:39
 8/12 A kérdező kommentje:
CrazyGameR legyen igazad :/
2015. júl. 20. 14:43
 9/12 Noren1989 ***** válasza:
Öcsém, azt hiszed, hogy az ő kicsi lelkükre nem lehet hatni? Ha tökösebb lennél, elhódítanád a kis pawa gyerektől, ha igazán kellene.
2015. júl. 20. 15:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Mindenki ezt kérdezi.."Miért nincsenek normális lányok/fiúk?" Mintha ezen a bolygón csak normálatlanok élnének.Vannak és még csak nem is nagyítóval kell keresni.Csupán észre kell őket venni..gondolom te is a szuper,bombázó csajoknál próbálkozol tehát a külső szimpátia alapján aztán amikor kiderül hogy belsőleg nem is olyan mint elképzelted hanem pont az ellentétje..flegma,érzéketlen,igazságtalan veled szemben..akkor lehordod mindennek azokat akik bejönnek neki.

Bevallom..én is undorodom a mai divattól szóval nem minden csajnak kellenek a "pávák"..csak a felszínes,butus csajoknak..akiknek elég fura értékrendjük van.

Nekem még sosem volt kapcsolatom,de nem azért mert olyan nagy igényekkel rendelkeznék..inkább az a gond hogy nem találok olyat aki értékelné azt amilyen vagyok..de szerelem nélkül is jól érzem magam és nem sírok azért hogy "jaj nincs normális pasi" mert tudom hogy van.Pont ezért próbálok nyitott lenni és fogadni a közeledést...de hogy kiben látom meg a számomra értékes tulajdonságokat.

az majd eldől.

Szóval a lényeg az hogy szeresd önmagad,barátkozz,ismerkedj...nem muszáj mindenáron csajt szerezned..és a legfontosabb..ne izgulj azon hogy hogy fog menni! ;)

19/L

2015. júl. 20. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!