Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz normális lányt találni?
Vannak normálisak, nyugivan, csak azok általában 15 éves koruktól folyamatosan kapcsolatban vannak.
Am meg nem picsogni kell, ha tudod, hogy mi a munka, dolgozz meg egy nőért. Nem potyognak csak úgy az égből...
25/F
Mindenki ezt kérdezi.."Miért nincsenek normális lányok/fiúk?" Mintha ezen a bolygón csak normálatlanok élnének.Vannak és még csak nem is nagyítóval kell keresni.Csupán észre kell őket venni..gondolom te is a szuper,bombázó csajoknál próbálkozol tehát a külső szimpátia alapján aztán amikor kiderül hogy belsőleg nem is olyan mint elképzelted hanem pont az ellentétje..flegma,érzéketlen,igazságtalan veled szemben..akkor lehordod mindennek azokat akik bejönnek neki.
Bevallom..én is undorodom a mai divattól szóval nem minden csajnak kellenek a "pávák"..csak a felszínes,butus csajoknak..akiknek elég fura értékrendjük van.
Nekem még sosem volt kapcsolatom,de nem azért mert olyan nagy igényekkel rendelkeznék..inkább az a gond hogy nem találok olyat aki értékelné azt amilyen vagyok..de szerelem nélkül is jól érzem magam és nem sírok azért hogy "jaj nincs normális pasi" mert tudom hogy van.Pont ezért próbálok nyitott lenni és fogadni a közeledést...de hogy kiben látom meg a számomra értékes tulajdonságokat.
az majd eldől.
Szóval a lényeg az hogy szeresd önmagad,barátkozz,ismerkedj...nem muszáj mindenáron csajt szerezned..és a legfontosabb..ne izgulj azon hogy hogy fog menni! ;)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!