Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 17 éves fiunak esélye sincs a lányoknál?
A fiatal lányok szeretnek tőlük idősebb fiuval összejönni.
Az én korosztályom 16-17 éves lányok a 20+ éves pasikra hajtanak.
Nekem jut a 13-14 éves korosztály, ezt meg inkább kihagynám...
Figy, az a nagy helyzet, hogy ezeket a lányokat nap, mint nap pipáztatom. Sokszor a csontot könnyebb kivenni a kutya szájából, mint...
Vadássz!
egyébként meg te is leszel idősebb, akkor majd azért fogsz panaszkodni, hogy egy nap ennyi csajt már nem bírsz el...
Nagyon könnyű másokat hibáztatni.
Semmi gond nincs itt ,csupán annyi hogy nem jössz be azoknak a 17 éves lányoknak akiket ismersz. Nem kell mindenkit egy kalap alá venni, nekem pl egyik barátnőm egy fiatalabb sráccal jár, szóval hogy is van az hogy csak a 20 évesekre buknak? Épp úgy megtetszett akárkinek 15,16,17,18,19,20 (vagy több) évesen is valaki, nem a kor számít, hanem a személyiség. Egyébként szerintem hagyjuk már azt hogy a pénzre, meg hogy eltudd tartani,hisz 16 évesen azért nem mindenki arra utazik hogy meglegyen már a férj aki majd ellátja egy hallom pénzel ( na jó azért nem mondom hogy nincsenek kivételek), egyszerűen nem jöttél be nekik , keress több 17-16 éves lányokat, mert elhiheted nem mindenki bukik a 20+ ra.
Sok sikert. :)
A külsőm nem tetszik nekik,csak annyit mondanak, jó pasi Lesz belőlem.
Velem egyidősek mondják ezt, kicsit felbassza az agyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!