Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon miért ilyen fontos a kor?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért ilyen fontos a kor?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. Megszabtam, hogy csakis 16 és 17 éves lányokkal kerülök szerelmi kapcsolatba. Talán annyira elhatároztam magam, hogy ennél feljebbi vagy alsóbb korosztályt aligha veszek figyelembe. Talán külön vonzalmat okoz, ha valaki 16 vagy 17 éves lány...

Szerintetek miért alakulhat ki egy ehhez hasonló?

2015. júl. 17. 14:30
 1/7 anonim válasza:
Miért szabtad meg?? XD Nem értelek... Ha csak a kérdést néztem akkor egyáltalán nem fontos a kor ;) én mikor 14 éves voltam volt egy 17 éves barátnőm és nagyon királyul levoltunk.. minden Fa.za volt.. :DD F15
2015. júl. 17. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
8ikos javeromnak is volt gimis barátnője,de a srác egy hülye ezért szakitott vele a csaj
2015. júl. 17. 14:37
 3/7 anonim válasza:
XD (#1)
2015. júl. 17. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem logikus. A fiúk kicsit később érnek általában, vagyis egy-két évvel fiatalabb lányt keresnek. Mondjuk ilyen szigorúan megszabni butaság, de 18 évesen még belefér. :)
2015. júl. 17. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 14 évesen nagyon érett vagyok,ha kisebb csaj kell,az azért,mert bírom az alacsonyabb vsajokat
2015. júl. 17. 14:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Ti szerintetek is lány a 4# válaszoló?
2015. júl. 17. 14:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ez érdekes :D én is 18 vagyok de én valamiért bevonzom a 20+ lányokat :D amúgy a kor nem számít sokat, ismerek olyan 21 éves srácot aki egy 14 éves szintjén van agyilag...:)
2015. júl. 17. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!