Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csicuki kérdése:
Az ciki ha 15 és fél évesen még eggyáltalán nem volt pasim és még csókolózni sem csókolóztam?
Figyelt kérdés
2015. júl. 13. 22:42
11/15 anonim válasza:
Én 19 vagyok és nem adódott meg az alkalom. Ha nagyon rámennék, akkor tudnék, nem erről van szó, csak egyszerűen nem akarok fűvel, fával... remélem érted. Megfelelő időben, megfelelő személlyel.
Pedig ennyi idősen már nem ártana :)
Féléveket pedig ne számolj, 4 évesen még ok :P
12/15 anonim válasza:
17 évesen még nem volt pasim,egyszer csókolóztam de az is csak félig számít mert egyik fél részéről sem volt szerelem. Nem ciki
13/15 anonim válasza:
Az a ciki hogy az egyáltalánt két gy-vel írod . A másik az nem ciki
14/15 anonim válasza:
Nyilván azért kérdezi, mert már ő is cikinek érzi! Ennyit sem bírtok felfogni, álszent válaszolók?!://
Én legalább segítenék és elvenném a csókszüzességét:)
15/15 anonim válasza:
16/f vagyok.Se barátnő se csók.....Ja és az a pojén hogy magas vagyok,szálkásan izmos és arcra se csúnya :D .Szóval mindenkinél máskor jön el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!