Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ha bejön nektek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Frank1997ize kérdése:

Lányok, ha bejön nektek egy srác és ő nem mer megszólítani titeket akkor ti meg fogjátok-e szólítani azt a srácot aki tetszik nektek? :D

Figyelt kérdés

Még ha agyon van küldve jelekkel és még úgy se? :D

Akkor hagyjátok az egészet vagy akkor megteszitek ti az első lépést? :D

Felmerült bennem egy olyan,hogy mi van azokkal akiket egy srác se mer megszólítani,akkor muszáj lesz a nőnek lépnie nem?

2015. júl. 8. 00:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Egyre jobban érzem azt hogy senkinek se kellek,mert nem vagyok páva se szveg se joló(leszarom hogy írják ezeket a b*zikat),rtm-et nem hallgatok(kis betűvel írom mert lenézem ezeket),a pénzemért úgy dolgozok meg,és nem anyuci meg apuciból élek,iPhonom nincsen de nem is kell,és pont ennek az ellentétje kell a mai világban mint ami én vagyok,ráadásul rossz városban is élek(Kaposvár)mert itt aztán nagyon az én ellentétem kell mindenkinek,szóval ennyi röviden,ezért nem is merek már senkihez se odamenni.
2015. júl. 13. 15:27
 12/12 anonim ***** válasza:
72%

Hé fel a fejjel! Nem szabad elkeseredni!! Most nem jut eszembe semmi biztató, de ha Továbbra is így állsz hozzá a dolgokhoz akkor nem fogsz találni barátnőt :D

Nem kell annyira rágörcsölni erre a témára. Nyár van!! Élvezd (: (Bocsi jobb nem jutott eszembe)

2015. júl. 13. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!