Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szép fehérbőrű lányok merre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szép fehérbőrű lányok merre vannak? Miért hiszik azt, hogy az ocsmány barnabőr a vonzó?

Figyelt kérdés
Nekem olyan barátnő kéne, akinek szép fehér bőre van, de elég kiábrándító, hogy szinte csak cigánybarna csajok vannak mindenfelé.

2015. júl. 6. 00:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én fehérebb vagyok mint a fal, télen felveszek egy fehér kabátot és gyakorlatilag láthatatlan vagyok. Nyáron sem vagyok sokkal barnább, de nekem jó így. És itt jegyezném meg, hogy valaki bőrszínét leocsmányozni szörnyen gusztustalan, tök mindegy, hogy fehér vagy barna bőrű teszi
2015. júl. 6. 10:48
 12/12 Gyémántlány ***** válasza:

Fehér bőrű lány vagyok, és szeretem így. Viszont a barátnői címre nem pályázok most :D

Azért szoliznak és napoznak egyesek ropogósra sülésig, mert ezzel azt az érzést akarják kelteni, hogy mennyire sok időt töltenek a "beach-en" és ez milyen gazdag meg elit dolog... vagy pusztán követik ezt a baromságos divatot gondolkodás nélkül. Ki tudja? Sosem értettem az ilyen leányzók lelkivilágát, és hál' a jó égnek, nem is nagyon volt módomban tanulmányozni.

2015. júl. 6. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!