Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire pontosan tippelitek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire pontosan tippelitek meg az emberek korát?

Figyelt kérdés

Én egyszerűen képtelen vagyok egy reális kor megsaccolására...

Ez elég kiborító tud lenni. Múltkor 8 évvel fiatalabbnak gondoltam egy pasit, mint valóján.

Veletek is elő szokott fordulni ilyen?

2015. júl. 5. 23:11
 1/10 opened paradise ***** válasza:
100%
Dettó,egyáltalán nem megy.
2015. júl. 5. 23:21
 2/10 anonim ***** válasza:

Nálam ez egész jól működik :)

17/F

2015. júl. 5. 23:29
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

#1 Megnyugtató, hogy nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen a korokat illetően.

2015. júl. 5. 23:44
 4/10 anonim ***** válasza:

Igen gyakran. De senki sem tudja pontosan meghatározni a másik korát, körülbelül max 5 év pontossággal. Tipp szerű, gyakran. Van aki többnek és van aki kevesebbnek néz ki. De minél idősebb valaki talán annál könnyebb hellyel közel belőni a korát.

Hány éves vagy? És hány éves az a pasi?

Még azt mondom, hogy a 8 év éppenséggel belefér egy párkapcsolatba. De attól függ, hogy milyen korban

2015. júl. 5. 23:45
 5/10 anonim válasza:
Nem tudom hogyan, de nekem mindig 1-2 év eltéréssel sikerül.
2015. júl. 6. 00:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Azért azt ne mondd, hogy bárkit belősz 1-2 év pontosságra. Képtelenség!

Kivételek mindig akadnak. Én utoljára egy hatalmas nagyot itt tévedtem:

https://www.youtube.com/watch?v=FAs2-LHeARI

Magyar egyébként, bármiféle utánanézés nélkül (persze ha nem ismered) egy személyleírást írj róla, korral együtt. Külső meg minden

2015. júl. 6. 00:59
 7/10 A kérdező kommentje:

16 vagyok, a pasi 24.

2015. júl. 6. 01:14
 8/10 anonim ***** válasza:

Azt lehet tényleg egy kicsit elsaccoltad :D Így egy kissé sok :/

Tehát veled egykorúnak találtad?

2015. júl. 6. 01:42
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen...
2015. júl. 6. 06:35
 10/10 Gyémántlány ***** válasza:
Egész jól meg tudom tippelni ÁLTALÁBAN, de közel sem mindig. Ilyen Photoshop-polt, agyon effektelt fotókról például nem igazán, de ha élőben meg tudom lesni minden oldalról az illetőt, esetleg beszélgetek is vele, vagy legalább hallom a hangját, akkor ja, nagyjából be tudom saccolni. Öt év pontossággal mindig megy, tehát ha van egy 30 éves nő, akkor 28-32-nek simán be tudom tippelni. Remélem, érthető ez így :D
2015. júl. 6. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!