Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet részegen, házibuliban becsajozni?
16/F vagyok.
Tetszik egy lány, élőben még nem láttam, de a városban lakik, ő is és én is megvagyunk hívva egy házibuliba.
Mivel józanul nem merek, ezért valószínűleg legalább egy kicsit részegnek kell lennem, ahhoz, hogy merjek vele beszélgetni.
Mivel vicces benyomást szeretnék tenni, ezért arra a kezdésre gondoltam, hogy "vagy ismerlek valahonnan, vagy tetszel", aztán megemlíteném a cseh sírásók adóvisszatérítését, onnantól kezdve pedig random..
Megnéztem az összes Amerikai pite filmet, de nem nagyon használt.
heeeelp
Hjajj... mondd neki, hogy "A városban laksz te is, ugye? Hova jársz, mit csinálsz, ..." akármi. Attól még, h a fbjára ki van téve, és el tudod olvasni, még meg lehet kérdezni.
Én nem láttam az amerikai pitéket, de ment enélkül is. Sőt... belegondolva filmeket csak úgy simán nézzed, ne úgy, hogy majd abból megtanulsz csajozni; max beszélgessetek róla. Kell hozzá egy kis tapasztalat, ami előbb-utóbb megjön, de csak akkor, ha mersz tapasztalni. Azért ne ess túlzásba, hogy minden fűhöz-fához odamész. Remélem, hogy lesznek ott barátaid, mert bizony magányosan nem megy a csajozás, csak ha van hová "visszamenni". Én tuti nem mennék el olyan buliba, ahol nincsenek olyanok, akik közeli barátaim.
én is azt mondom hogy szerintem nem az a legjobb döntés hogyha a buliban próbálsz vele megismerkedni. azokból sosem lesz semmi, és szerintem a csaj sem gondolná komolynak a szándékodat. csak egy kavarásként gondolna rád vissza. de lehet hogy én gondolom rosszul.
szerintem azzal nagyobb sikered lenne, ha csak simán ráírnál.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!