Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire nehéz barátnőt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire nehéz barátnőt találni?

Figyelt kérdés
22éves vagyok,átlagos kinézetű kicsit talán idősebbnek tünök dehát nem az ecsetfejű rózsaszínpólós babapopsi arcúak táborához tartozom.szüleimmel élek,dolgozok van saját autóm stb,tudom nem egy nagy karrier de hát ezt dobta a gép.Egy pár éve már egyedül vagyok és egyre jobban úgy érzem hogy kellene már mellém valaki kinőttem ezt a bulizós csajozós korszakot mostmár valami komolyabb kellene.Ahogy néztem lányokat 90%-uk túl szép ahoz hogy egyáltalán megpróbáljak bármit is,ők ugyis tudják magukról hogy jól néznek ki tehát az igények is elég nagyok,5%nak van barátja,3% nekem nem tetszik a maradéknak pedig én...Próbálkoztam fiatalabbakkal de valahogy mintha teljesen más világ lennénk nekem ezek már túl gyerekes dolgok,az idősebbeknek meg én vagyok túl fiatal...Egyáltalán nem vagyok nagyravágyó egy tök átlagos aranyos lányt keresek csak,az sem gond ha már dolgozik ő is sőt...(úgy gondolom ők már komolyabban veszik a dolgokat mert ismerik minek milyen ára van,másrészt egy tőlem sokkal tanultabb mellett úgyérezném én csak egy sima munkás vagyok aki hülyevolt tanulni mégha amugy szinte bármilyen területhez konyítok valamennyit).Vannak egyáltalán ilyen lányok akiknek egy átlag fiú is megfelel vagy ilyen idős korban ez esélytelen?Igazából azt sem tudom hol tudnék ismerkedni buliba ritkán járok már,meg szerintem nem ott fogom megtalálni akit keresek más egyéb helyen pedig hol? csak utcán leszólítani az olyan...biztos neki is van valami dolga és nem csak úgy lófrál unalmában hátha találkozik a nagy ő-vel...na szóval értitek más is van így esetleg?
2015. jún. 20. 23:01
 1/10 anonim ***** válasza:
nehéz 8 évvel fiatalabb ként is , 14/f
2015. jún. 20. 23:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Én csak meg akarlak nyugtatni, hogy még vannak aranyos laqnyok, akiknek elég az atlagos ;D
2015. jún. 20. 23:08
 3/10 anonim ***** válasza:
Hagyd a p.icsába öket,menny k.urvázni!
2015. jún. 20. 23:14
 4/10 anonim ***** válasza:
igen tényleg nehéz, tapasztalom
2015. jún. 20. 23:20
 5/10 A kérdező kommentje:
Lehet azlesz...jobbat ugyse tudok.
2015. jún. 20. 23:21
 6/10 anonim ***** válasza:

Sajnos igen. Amiket itt leírtál nagyban jellemzőek én rám is. Én külsőre megváltoztam eléggé, lefogytam, jobb ruhákat hordok stb... Így tekintélyesebb is vagyok az emberek számára, nincs nagy munkám sajnos de elég sokat melózom nekem sokszor időm nincs kimozdulni, vagy annyira kimerült vagyok hogy sokszor már annak örülök hogy a péntek estéimet otthon az ágyban alvással tölthetem. Sajnos barátaimtól is eltávolodtam, neten ismerkedek 1-2 lánnyal egyik nagyon csinos kedves lány de a távolság miatt kizártnak tartom hogy lesz is köztünk bármi. Igaz nem is ezért beszélgetünk, pusztán csak barátkozunk. De én is keresem a megoldásokat hogyan ismerkedhetnék, netes társkeresőkben nem hiszek, munkahelyemen jobbára a nálam jóval idősebb korosztály van 40-50 évesek közt vagyok javarészt. Egy 38 éves kolléganőm megmmondta hogy nem szabad feladnom az ő férje is 26 éves volt amikor összejöttek és neki sem volt előtte barátnője hosszú ideig, meg nem egy ilyen srácot ismer aki egyedül kezdte el a felnőtt életet tehát barátoktól eltávolodtak stb... azoknak piszok nehéz volt új baráti társaságba kerülni és úgy megismerkedni valakivel.

Buli helyeken maximum 1 éjszakásba tudnál belevágni. Én 20 évesen voltam utoljára buliba rendes szórakozóhelyen és bevallom akkor 3 csajt is felszedhettem volna pedig akkor jóval kövérebb és eléggé pocsék volt még az öltözködésem is semmi nem állt rajtam sehogy, a nadrágjaim is úgy álltak rajtam hogy rossz volt rám nézni, és 1 éjszakásra simán találtam volna lányt, igaz akkor ott szúrtam el hogy egy bizonyos csajra vártam egész éjszaka aki fűt fát ígért hogy eljön stb... Én vártam rá, és amikor már vége felé volt a buli ilyen hajnali 3-4 óra fele akkor eszméltem rá hogy nem lesz ezekből semmi, igaz hogy hosszútávú kapcsolatom se lett volna de egy jó éjszakám viszont igen.....

2015. jún. 20. 23:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Vannak még ilyen lányok, ne keseredj el, csak kicsit több időt kell a keresésre szánni. Ha se buliban, sem utcán nem szeretnél ismerkedni, akkor esetleg ott a Facebook, ahol kereshetsz számodra megfelelő lányt (persze ott főként csak külső alapján tudsz keresgélni, a személyiségét pedig csak később ismerheted meg).

Esetleg járhatnál vmi olyan helyre, ahol korodbeliek vannak, vmi egyesület vagy nem tudom.

2015. jún. 20. 23:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Na igen én is hasonlóan vagyok,hétköznap meló hétvégén pedig örül az ember ha kicsit pihenhet.Pontosan ezért is nem ismerkedek buliban régebben is max csak egy éjszakára.Barátaimmal úgy ahogy tudok találkozni de inkább csak a közelebbiekkel,melóhelyen talán lenne 1-2 csaj de ők meg már foglaltak és hiába egész fiatalos a műszak ha javarészt szitén pasi mind... Amugy ez a facebook nemrossz mert legalább megtudom ismerni egy bizonyos szinten találkozás előtt mert ha neten jó minden és hasonló körökben mozgunk akkor általában élőben sem szokott gond lenni,viszont az a baj hogy nem is igazán találok olyat a közelben akit megpróbáljak hátha...meg egy idő után elég hervasztó újra nulláról megismerni valakit és szinte tudni hogy ebből sem lesz semmi hiába vagyunk jól el,akkor a külsőm nem felel meg vagy más de vlaami mindig betesz...próbálok nem is foglalkozni a témával de legbelül nem tud nem érdeklni az a baj.
2015. jún. 20. 23:35
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem az exem után, 2 évembe telt olyan lányt találni, aki végre normális, és szeretem is nagyon, 20/f
2015. jún. 21. 18:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Tapasztalom én is 22f
2018. okt. 26. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!