Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti járnátok ilyen fiúval?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok ilyen fiúval?

Figyelt kérdés
A nyár végén leszek 15, és kezdem a gimit. Nem szeretném, ha olyan lenne, mint az általános. Régebben 1-2 éve kb. minden táborban több lánynak is tetszettem. Én az arcomat sem gondolom csúnyának, és a legtöbben azt mondták (ez is 1-2 éve), hogy ,,helyes'' meg ilyenek. De idén az osztálytársaim nagyon sokat szekáltak, hogy nagy az orrom, meg, hogy milyen ocsmány vagyok, és ez persze rendesen elvette az önbizalmam. Ráadásul elég vékony vagyok 176 centi/50-52 kg, és nincs rajtam sok izom. Ha a nyáron eljárok edzeni, és izmosabb leszek, szerintetek van esélyen gimiben? Előre is köszi!:)

2015. jún. 5. 18:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Kép nélkül nehéz mondani bármit is.Lehet hogy csak azért piszkàltak mert irigyek voltak.A nagy orr:nekem bejönn :P

Ha elkezdesz edzeni tuti lesz esélyed a gimiben.

2015. jún. 7. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!