Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok sportos focista nagyszájú SWAG akkor már nincs is esélyem a lányoknál?
Figyelt kérdés
2015. máj. 28. 15:37
11/15 anonim válasza:
Nálunk az osztályban csak vagy nagyon SWAG YOLOk a fiúk vagy azok a tipikus nyomi kockák amit nem sértésnek szántam vagy hipper szupper bunkók szóval szerintem egy normális se nem swag se nem yolo fiú elég ritka és úgymond értékes 14/L
12/15 anonim válasza:
Úristen, fogalmam sincs, miről beszéltek, 22/n vagyok, de ez a mostani szleng nekem kínai. Ha kedves, figyelmes vagy,jó humorérzékkel,pozitív kisugárzással, magabiztos vagy, de nem beképzelt, és ápolt vagy akkor biztos van esélyed... Nekem nem jönnek be azok a srácok, akik istennek képzelik magukat... Hajrá :)
13/15 horex válasza:
SWAG
Secretly We Are Gay.
Tehát lehet esélyed nőknél, viszont ha ilyet kérdezel soha nem lesz vagy csak véletlenül
15/15 anonim válasza:
Ha egy kis kurta szoknyás, repedt sarkú ribit keresel, ez esetben nem, nem lesz soha esélyed a lányoknál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!