Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felicián6969 kérdése:
Van egy kisé nagy gondom, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam aki eddig a napig (2015.05.26-ig) tetszett , de mostmár nem . Ez eddig szép és jó de itt jönnek a problémák : én egy olyan ember vagyok akinek ha nincs kitűzött cél akkor nem hajt , és most velem is ez van sajnos . nem tudnátok segíteni hogy hogyan találjam meg a "Nagy Ő-t" ? azzal is tisztába vagyok hogy egy ember csak maga tudja hogy kit szeret ... stb . ha tudnátok segíteni akkor azt megköszönném.
15/F
2015. máj. 26. 22:11
1/7 anonim válasza:
nem 15 évesen fogod megtalálni a nagy Ő-t erről biztosíthatlak. Mindegy, nem vitatkozom veled. Regisztrálj társkereső oldalakra, járj el othonról, ismerkedj.
2/7 anonim válasza:
Minél görcsösebben keresed, annál rosszabb lesz. Ne készakarva keresd, de ne hagyd ki a lehetőségeket, ismerkedj, flörtölj, beszélgess, randizz, aztán majd csak összejön.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2015. máj. 26. 22:40
4/7 anonim válasza:
Egu váratlan pillanatban fogod megtalálni, de nem kell még a nagy õ, élvezd még az életet/14L
5/7 anonim válasza:
Szerintem a "Nagy Ő-t" bármikor megtalálhatja akár 15 évesen akár 35 évesen is ez nem kortól függ.
6/7 anonim válasza:
Aki keres az talál, aki nem az soha a büdös életbe nem talál senkit, ne higgy már ezekbe a mesékbe, ez a valóság, ha nem dolgozol nincs pénzed, ha nem keresel nőt, nemis találsz. 15 évesen még gyerek az ember, persze mindenki más sebességgel érik, de ennyi idősen inkább kockulj vagy valami.
7/7 A kérdező kommentje:
elkezdtem saját testsúllyal edzeni , de közbe elkezdetem ismerkedni is ::)
2015. máj. 27. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!