Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a többségnek a vékony csajok jönnek be, akkor a tényleg kövérek miért mindig foglaltak, a vékonyak pedig nem?
Értem én, hogy ez csak mostani szépségideál, és biológiailag a kövérség termékenység. Meg, hogy jókedély és kisugárzás, de kevesebb önbizalom is elég, hogy leszólítsd.
Ennyi lenne az egész? Fiúk, van még valami titok, amiért jobbak (párnázottság, lehet rajta mit fogni)?
Inkább mutass magadról egy képet! Többre mész vele. :)
22/F
Kutya játszik csontal, nekem is a teltebb lányok jönnek be, 165cm 55-60 kilóval :)
18/F
szóval most arra fogod hogy nincs barátod mert vékony vagy
értem én
17/F
#2 az hol teltebb? :D az az egészséges...
és nem, nem vagyunk mindig foglaltak, sőt, erre pont, hogy csak a vékony lányoknak van párjuk.
viszont valaki hiába vékony, ha esetleg az arca nem szép,illetve mindenkinek más tetszik. Szerintem belőled sem ugyanazt váltja ki egy 20 kilós fölösleggel rendelkező pasi, mint egy testépítő, vagy egy olyan srác, aki brutálisan vékony. Az már izlés kérdése, hogy kinek mi tetszik.
4-es 5-ös válaszadónak nagyon köszönöm, valamire rávilágítottak!
Mindenkinek megy a zöld kezecske!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!