Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg kihaltak az olyan lanyok, akik inkabb a belsore mennek es azt nezik? Persze a kulso is lenyeges de, nem ertem miert ilyen felszinesek a mostani csajok tobbsege. Ha nem vagy divatos, ha nem vagy meno akkor kakiba se vesznek.19F
Mert mutogatni kell a pasit a többi csajnak, hogy lássák nekik minden másik csajnál jobb jutott.
Dettó mint a pasik. Mind a legszebbet akarja, a legvékonyabbat és a legszőkébbet, mert lássa a többi pasi, hogy neki sokkal szebb nője van mint a többinek és mindenkiénél odaadóbb.
Az már más kérdés, hogy majd 30-40 évesen rájönnek, hogy aki a gyermekük apja azzal maximum mutatkozni volt jó, de együtt élni korántsem egy leány álom.
#3-as XD XD katál egy zöldet 👍 ezen szakadok! :D :D
Egyébként én is itt vagyok, csak viszonylag fiatal vagyok még :) egyetlen kikötésem egy fiúnál hogy ne legyen:
1-swagyolo ecsetfeje
2-tövigvágott rövid frizura
3-és ne legyen ápolatlan(pl pattanásos/ zsíros hajú)
A belső pedig :) ...hát oda többminden kell.
Pl legyen intelligens. Ne legyen öntelt. Legyen humora. Még több humora :D. Tisztelet legyen benne a barátai szülei és a barátnője iránt. De ezt a tiszeletet sajátmaga is követelje meg. Legyen határozott véleménye a dolgokról.
És szeresse a My Chemical Romancet XD -najó nem de akkor viselje el hogy én szeretem :D XD
15/L(nemlovászfiú)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!