Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek bejön ha egy srácnak a legújabb iphoneja van?
Figyelt kérdés
Nekem nincs pénzem divatos menő cuccokban járni plusz külsőre se vagyok annyira jó, de ha veszek egy iphone 6 plust attól javulnak a lehetőségeim?2015. máj. 23. 22:32
11/18 anonim válasza:
Abból pénzből inkább vegyél egy normális nadrágot, hogy ne mindig mackóba legyél. Vegyél inget, ne pólót, meg egy pár rendes cipőt, ne gumicsízmát. Ezek nem kell, hogy márkásak legyenek, hanem igényesek. De ezzel lesz gondod, mert nem tudod az milyen.
12/18 anonim válasza:
Te egy jó nagy p*cs lehetsz öcsém, ha ezt komolyan kérdezted...
13/18 anonim válasza:
Nekem iPhone 5S van, ami nem a legújabb, de nagyon nem érdekel, hogy a fiúnak milyen van. Ez semmit sem számít.
14/18 anonim válasza:
Ez a felszineskedes...erdek ember az ha a telefonod alapjan itel meg... nekem nokia 6230-van lehetne jobb is de nem kell...
15/18 anonim válasza:
Plazapi..aknak lehet bejon azokat csak d..... erdemes masra ugyse jo... bekepzelt libak.
ha egy normalis csajt akarsz magadnak az pedig a szemelyisegedet fogja nezni nem a tellad...
16/18 anonim válasza:
Nem a telefonja érdekel. Ha telefonja se lenne, az se érdekelne.
17/18 anonim válasza:
Jesszus...
Engem nem èrdekel holmi telefon, vagy bármi ruha...
14l
18/18 anonim válasza:
Soha nem jönnék össze olyan lánnyal, akinek a telefonom (vagy akármi más lényegtelen eszközöm) típusa bármit is számítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!